MENIU

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2022. Celebra clarvăzătoare a prevăzut ce va întâmpla cu întreaga omenire

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2022

Baba Vanga a lăsat câteva predicții înfiorătoare. Celebra clarvăzătoare a prevăzut ce va întâmpla în anul 2022 cu întreaga omenire.

În previziunile sale, Baba Vanga a susținut că în anul 2022 va izbucni un război adevărat.

Potrivit spuselor sale, un lider asiatic va fi înlăturat de la putere Liderul asiatic va fi răsturnat, țara lui va deveni arena unui conflict armat, la care Europa va răspunde cu un atac nuclear. Vor fi multe victime, multă durere, multe distrugeri de o parte și de cealaltă. 

Între secete și inundații, Statele Unite vor înregistra în anul 2022, cea mai gravă secetă din istoria înregistrărilor meteorologice și climatice.

Țările vor avea culturi compromise, focurile vor arde pădurile, râurile își vor reduce debitele.

Cealaltă parte a globului va fi bântuită de ploi ca niciodată, capitala Chinei, Beijing, fiind invadată de ciuma apei, în care sute de oameni vor muri.

Ploile nu vor cruța Japonia și foametea va devasta cele mai sărace părți ale continentului african, chiar dacă asta se întâmplă acum, dar la un nivel mai mic.

Clarvăzătoarea născută în Bulgaria, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a devenit celebră după ce mai mult de 80% din predicțiile ei s-au împlinit.

Numele ei real este Vangelia Pandeva Dimitrova și a trăit între anii 1911 și 1996. Aceasta nu a avut o viață foarte ușăară și-a pierdut vederea după ce a fost prinsă într-o tornadă în copilărie. Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani.

De-a lungul timpului, s-au scris mai multe cărți despre viața și predicțiile acesteia, cele mai multe dintre ele fiind astăzi pură istorie adevărată.

Baba Vanga a devenit o celebritate după ce s-a spus că a reușit să anticipeze atacurile ISIS, alături de începutul și sfârșitul celui de-al doilea război mondial, precum și dezintegrarea URSS, moartea prințesei Diana sau chiar Brexit-ul.