MENIU

Aterizare de urgenţă a unui avion! Motivul e NEOBIŞNUIT: "E ceva ce vezi doar în filme!"

Un avion care zbura din Dubai către Filipine a aterizat de urgenţă în India, dintr-un motiv neaşteptat: o femeie a născut prematur, în timpul călătoriei.

Întreaga întâmplarea fost povestită pe o reţea de socializare de o altă pasageră. Berberabe Umandal a explicat că femeia respectivă, însărcinată în şapte luni, a început să aibă contracţii la puţin timp după decolare.

"Urma să nască în octombrie, aşa că totul a fost o surpriză extraordinară (...). Pentru prima dată în viaţa mea am văzut însoţitorii de zbor uşor panicaţi. Au început au cerut asistenţă medicale şi, din fericire, în avion se aflau două asistente. Femeia deja avea contracţii puternice, aşa că a fost dusă în partea din faţa avionului, unde era mai mult spaţiu", a relatat Umandal.

"Câteva clipe mai târziu s-au auzit câteva scâncete şi am ştiut atunci că bebeluşul se născuse. (...) Iar după alte câteva momente, proaspăta mămică s-a întors pe scaunul ei, cu bebeluşul în braţe. În avion se mai aflau doi copii, aşa că părinţii lor au căutat prin bagaje şi au găsit nişte hăinuţe. Însoţitoarele de zbor au adus un recipient pe care l-au umplut cu apă minerală şi acolo a fost spălat bebeluşul. Imediat s-a decis să se facă o aterizare de urgenţă în India, pentru ca starea de sănătate a bebeluşului să fie verificată, având în vedere că se născuse cu două luni mai devreme", a adăugat ea.

Relatarea a devenit virală pe reţelele de socializare, fiind redistribuită de mii de ori.

"E ceva ce nu vezi în fiecare zi. E ceva ce vezi doar în filme, iar noi am fost norocoşi să asistăm la un astfel de miracol", a scrid Umandal în final.