MENIU

Ateliere gratuite de yoga, în premieră la București

O sesiune cu intrare liberă de ateliere cu specialiști internaționali, în care participanții explorează modul în care yoga poate contribui la dezvoltarea personală armonioasă și la depășirea stresului cotidian, este organizată în premieră la București de asociația "Atha yoga iti". 

Cum poate yoga să devină stilul tău de viață? Cum se poate integra aceasta disciplină antică în viața modernă și frenetică de zi cu zi? Dezvoltare personală, tehnici pentru eliminarea stresului, beneficii reale ale disciplinei yoga pentru o postură corectă și pentru echilibru, yoga - ca mod complementar de comunicare și de integrare etică în societate, se numără printre lucrurile pe care le pot descoperi participanții la sesiunea de ateliere demonstrative de yoga cu specialiști internaționali, cu intrare liberă, care va avea loc duminică, 26 aprilie, între orele 11.00 și 17.00 la Hermitage.Urban Spiritual Hub, strada Mihai Eminescu, Nr.127 din București.

Evenimentul este organizat de asociația atha yoga iti, fondată și susținută activ de maestra Alexandra van Oosterum, E-RYT 500 (Italia), cu peste 25 de ani de experiență de predare și practică, vice-președinte al asociației, și Livia Constantin, RYT 500, reîntoarsă în România după 25 de ani petrecuți în Italia, unde a descoperit și a studiat yoga. Livia Constantin este președinta asociației atha yoga iti. Împreuna au creat un program de 200 de ore de formare a instructorilor de yoga, 200-hour Teacher Training Program, singurul în Romania care integrează valorile filosofiei clasice indiene și ale culturii yoga exprimate în textele tradiționale cu abordarea modernă bazată pe ultimele cercetări științifice și medicale. Școala atha YOGA iti este membru deplin RYS 200 acreditat de Yoga Alliance, cea mai mare asociație internațională non-profit a comunității yoga.

“Yoga, așa cum o practicăm noi, poate fi o cale de a educa oamenii să adopte un stil de viață mai bun. De a explora sensul vieții de zi cu zi. De a privi lumea cu prospețime, mai curioși, fără fanatism și de a vedea dincolo de aparențe. Yoga are puterea de a transforma oamenii, iar oamenii sunt cei care transformă lumea”, explică Livia Constantin principiul care stă la baza atha yoga iti.

Cele trei sesiuni gratuite de yoga sunt programate de la ora 12.00, respectiv 15.00 – acestea sunt dedicate adulților între 16 și 99 de ani și de la ora 13.00 – această sesiune fiind dedicata copiilor peste 4 ani si adolescentilor, pentru care yoga poate fi un limbaj divers de comunicare și un spațiu nou pentru a crește în armonie cu părintii, prietenii, bunicii, care sunt și ei bineveniți in acest atelier.

Intrarea la sesiunile de yoga este liberă, în limita locurilor disponibile și în baza înregistrării. Pentru a vă înregistra, accesați acest link.

În deschiderea evenimentului vor fi mai multe prezentări, o sesiune de Q&A, iar în foier, un aperitiv vegetarian. Recomandarea organizatorilor este de a purta îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră: intrarea în sală, atât pentru prezentări cât și pentru sesiunile de yoga, se va face fără pantofi.

Mai multe articole despre:
Bucureşti atelier yoga yoga open day