MENIU

Asa elimini caloriile din dieta

Asa elimini caloriile din dieta

Sunt o multime de metode de control al consumului de calorii, unele bune altele nu, majoritatea insa destul de greu de acceptat si stresante.

Va propunem asadar cateva metode alternative care nu numai ca nu vi se vor parea greu de realizat dar, mai mult, nici macar nu veti simti diferenta, stresul va fi aproape inexistent fara sa fiti nevoite sa va infometati. Singurele diferente le veti simti atunci cand veti incerca o pereche de pantaloni mai stramti.

Nu se poate vorbi despre o stiinta exacta dar principiile sunt cat se poate de simple deci nu veti avea nimic de pierdut: Mancand mai putine calorii, pierdeti din greutate. Privandu-va insa de mancare nu este o solutie, va veti infometa doar iar nivelul de stres creste in progresie geometrica. Solutia reala si ideala este insa mult mai simpla, si consta doar in taierea de pe lista de meniu a catorva ingrediente carora papilele gustative nici nu le vor simti absenta. Mai mult, unele alimente se pot inlocui cu altele, cu acelasi rezultat dar cu maiputine calorii.

Mai multe, pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
regim diete alimentaţie calorii