MENIU

Are doar 2 ani, dar a dat o replică genială. Cum a reușit o fetiță să cumpere ce-a vrut din magazin

O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns vedetă pe Facebook după ce a dat un răspuns neașteptat angajatei unui supermarket care nu înceta să-i pună întrebări.

Fetița a primit un ”premiu” de la părinți: o jucărie la alegere dintr-un supermarket. Odată ajunsă în magazin, fata s-a repezit la o păpușă care înfățișa o femeie de culoare, medic.

La casierie, însă, angajata supermarket-ului i-a sugerat fetei să aleagă o păpușă albă. A început prin a o întreba pe micuță dacă jucăria este cadou pentru vreo prietenă, însă ea a răspuns că nu, privind mirată. Apoi, a insistat, întrebând-o pe copilă dacă este sigură că vrea acea păpușă, iar fata a răspuns afirmativ. Ulterior, angajata magazinului i-a spus direct că păpușa nu prea seamănă cu ea, dar că în supermarket există numeroase altele, cu ”pielea” albă, care i-ar semăna.

”Ba da, seamănă cu mine. Eu sunt drăguță, ea la fel. Vezi ce păr frumos are? Și uite-i stetoscopul!”, a spus fata, spre bucuria mamei sale care recunoaște că nu mai suporta întrebările cu tentă rasistă ale angajatei. Răspunsul fetei a ajuns viral pe Facebook.

Mai multe articole despre:
păpuşi Facebook