MENIU

Ar trebui sa te impaci cu fostul barbat? Iata raspunsul pe care-l asteptai

Sa recunoastem, daca ai ajuns sa iti pui o astfel de intrebare inseamna ca simti unele regrete in urma relatiei din care ai iesit.

Insa, daca aceasta intrebare te macina, ar trebui sa stii ca de fapt in capul tau este un amalgam de sentimente care te fac sa ajungi la indoieli de sine.

Daca ai ajuns la aceasta intrebare in urma unei greseli evidente a ta, precum inselatul, sau daca ai fost descoperita ca l-ai inselat si apoi el te-a parasit, atunsi trebuie sa intelegi ca aceasta intrebare vine doar in urma sentimentelor de regret pe care le ai in legatura cu ce ai facut.

Mai concret, iti pui aceasta intrebare dinsimplul motiv ca in adancul sufletului tau ti-ai dori nespus de mult sa nu fi fost descoperita si acum ai vrea sa fii din nou alaturi de cel pe care l-ai inselat nu pentru a iti repara gresala, ci pentru a te simti tu mai bine cu tine insuti.

Ar trebui sa stii, in acest caz, ca daca cumva te primeste inapoi, te va insela cu prima ocazie nu se va feri de tine, vei afla despre acest lucru in modul cel mai brutal posibil si va face tot posibilul sa iti distruga inima, din simpla razbunare. Si in cazul acesta, raspunsul la intrebarea ta este “NU”, nu ar trebui sa te impaci cu el.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
împacare cuplu relaţie