MENIU

Anunţ BOMBĂ făcut de PRO TV în privinţa viitorului concursului MASTERCHEF

Anunţ BOMBĂ făcut de PRO TV în privinţa viitorului concursului MASTERCHEF

Pasionatii de cooking din intreaga tara au acum sansa de a-si etala veleitatile de bucatari si de a intra in competitia pentru titlul de “MasterChef” in cadrul preselectiilor ce debuteaza in aceasta luna, scrie protv.ro. 

Pentru prima oara in istoria show-ului de la ProTV, caravana “MasterChef” porneste si in tara, gata sa guste din delicatesele clujenilor si ale iesinilor. Asadar, toti cei care isi doresc sa intre in concurs si sa guste viata de star sunt asteptati la preselectiile din Cluj (17 ianuarie, ora 10:00, Hotel Golden Tulip Ana Dome), Iasi(19 ianuarie, ora 10:00, Hotel Unirea) si Bucuresti (25 ianuarie).Toti participantii trebuie sa vina cu un preparat pregatit in prealabil pe care sa il prezinte in fata juriului. 

Aspirantii la titlul de "MasterChef" al Romaniei si la premiul de 50.000 de Euro trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol

Mai multe articole despre:
Pro Tv MASTERCHEF masterchef românia