MENIU

Anul Tigrului de apă 2022. Viața zodiilor se schimbă radical: capătă puteri nebănuite

Anul Tigrului de apă 2022

Anul Nou Chinezesc va începe în data de 1 februarie 2022 și va dura până în data de 21 ianuarie 2023. Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2022 este anul Tigrului de apă și este considerat un an al prosperității. 

Tigrul este reprezentantul energiei, al protecției și al altruismului, iar combinația cu apa îi oferă acestui an o conotație extrem de pozitivă. Totuși, elementul fix al Tigrului este lemnul, care sugerează stabilitate și oferă o putere imensă care ne va ajuta pe toți să ne atingem obiectivele. 

Apa este echivalentul culorii negre în sistemul de cinchi elemente și, tocmai din acest motiv, anul 2022 poartă și numele de Anul Tigrului Negru Yang. Este important de reținut, culorile norocoase ale acestui an sunt albastrul, verdele, roșul și galbenul, iar piatra prețioasă este aurul.

Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii

Șobolan – Născut în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Pentru tine urmează un an bun, în care vei aduna roadele muncii de pe parcursul anilor trecuți. Vei găsi puterea și curajul de a depăși anumite situații neplăcute care te-au tras în jos până acum, iar acest lucru se va resimți pe toate planurile. Pe plan amoros se anunță multe surprize, iar acestea vor veni din partea persoanelor la care te-ai fi așteptat cel mai puțin. Există șansa ca o persoană apropiată din grupul de prieteni să îți fure inima și să-ți dea viața peste cap într-un sens bun. Pe plan profesional se anunță un mare succes, dar doar dacă vei învăța să nu mai iei decizii care să nu corespundă convingerilor tale. Până la finalul anului vei reuși să găsești un echilibru perfect între sfera sentimentală și cea profesională și, astfel, vei avea foarte multe de câștigat.

Bivol – Născut în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Urmează o perioadă destul de complicată în care vei fi pus/ă la multe încercări. Vei fi nevoit/ă să muncești din greu pentru a-ți atinge țelurile și nu vei avea parte de niciun ajutor din exterior. Te vei concentra mai mult pe relația cu propria persoană, ci nu pe relațiile cu cei din jur sau pe o relație amoroasă, deoarece vei înțelege că înainte de toate trebuie să fii bine cu tine. Din punct de vedere profesional, se anunță un an cu multe reușite. Imaginația și creativitatea ta va atinge cote maxime, iar acest lucru te va diferenția la locul de muncă. Vei avea oportunitatea de a-ți expune ideile și punctele de vedere și vei reuși să impresionezi pe toată lumea cu ele.

Tigru – Născut în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Vei avea parte de un an presărat cu de toate! Îți va fi foarte greu să iei decizii și dacă nu vei reuși să faci alegerile corecte, te vei confrunta cu multe situații neplăcute. Pe de altă parte, dacă vei reuși să iei decizii care să corespundă cu valorile tale și cu felul tău de a fi, te vei bucura de multe succes pe parcursul acestui ani. Din punct de vedere sentimental, anul acesta se anunță a fi foarte revelator. Vei avea parte de multe conștientizări și vei reuși să elimini toxicitatea din viața ta și să nu mai accepți să intri în relații care nu-ți mulțumesc sufletul. Vei fi nevoit/ă să acorzi mai multă atenție planului profesional, deoarece vei avea șansa de a te remarca, însă doar dacă vei depune efort. Citește continuarea