MENIU

Alimentele care te ajută să ai abdomenul plat

Alimentele care te ajută să ai abdomenul plat

Abdomenul plat este visul oricarei femei si al oricarui barbat. Daca nu te mai incape rochia sau pantalonii preferati ai putea sa faci cateva exercitii fizice sau sa mananci cateva alimente care combat balonarea si care te ajuta sa ai abdomenul plat.

1. Carnea de pui

Este satioasa si iti va tine de foame multa vreme. In plus, carnea slaba, cum este cea de pui, te ajuta sa stabilizezi nivelul glicemiei din organism. De obicei, cand ti-e foame, tanjesti dupa carbohidrati si dulciuri, iar mancandu-le iti cresti sansele de a te balona.

Sugestii: salata din piept de pui cu salata verde, castraveti, migdale, asezonate cu ulei de masline, zeama de lamaie si busuioc.

2. Pepenele

Balonarea nu vine de la retentia lichidelor in organism. Dimpotriva, alimentele cu un continut mare de apa te ajuta sa reduci balonarea si constipatia. Mai mult, balonarea poate fi un rezultat al deshidratarii. Data viitoare cand simti intestinele pline de gaze, hidrateaza-te corespunzator.

Sugestii: Adauga felii de pepene in portia de iaurt natural.

3. Smoothie-urile

Daca vrei sa ai abdomenul plat nu trebuie sa mananci mai putin. De fapt, trebui sa mananci mai mult: portii mici si dese. Acest lucru te ajuta la digestie si nu vei mai avea perioade de balonare. Un smoothie te va ajuta pe parcursul zilei sa iti tii foamea in frau si, in acelasi timp, sa ai parte si de nutrientii necesari organismului.

Sugestii: Pune intr-un blender doua mere verzi, sucul de la jumatate de lamaie, o mana de spanac, un morcov si o jumatate de ceasca de apa. Vei avea un smoothie sanatos si delicios.

Citește restul articolului pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
alimente abdomen plat ajuta