MENIU

UPS!!! Alexandru Papadopol și-a CERTAT soția: “Nu mai suport…”

Ioana Ginghia și Alexandrul Papadopol păreau a fi cel mai fericit cuplu din showbiz, însă actrița ne-a RECUNOSCUT că între ei nu este mereu totul roz. Motivul pentru care se cearta mereu este INCREDIBIL.

Cei doi actori locuiesc într-o vilă dintr-un cartier rezidențial de langă București, unde se bucură de foarte mult spațiu verde. Din spusele soției, „Papi” este obsedat de gazonul din curtea casei, pe care îl întreține cu mare atenție. Se pare că acesta ar fi și motivul disputei dintre cei doi.

“Alexandru este cu gazonul. Nu mă lasă să stau pe iarbă să fac plajă. M-a luat într-o zi şi mi-a spus: «Acum mergem să cumpărăm două şejloange». Te rog frumos, nu mai suport să stai pe iarbă. Nu credeam că e chiar aşa. Copilul numărul doi e gazonul. Când aude că urmează să plouă, fuge repede să ude gazonul. În timpul unei filmări la noi acasă, a fost întrebat dacă e cuminte fata, iar el a răspuns: «Da, e cuminte, e un copil extraordinar, singurul lucru care mă enervează este că acum rupe iarba». Deci nu-mi venea să cred că merge atât de departe, încât şi la televizor să-şi apere gazonul. Înainte să ne punem sistem de irigaţii se trezea zilnic la 6 să ude gazonul”, ne-a povestit râzând Ioana Ginghină.

 

Mai multe articole despre:
ioana ginghină Alexandru papadopol