MENIU

Adelina Pestrițu se mărită în acest weekend

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor face nunta pe data de 20 iulie a acestui an, însă s-au ”grăbit” și – păstrând informația ”la secret” – au depus deja actele la Starea civilă. 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt împreună din 2017 și au împreună o fetiță. 

Adelina Pestrițu și-a ales nu una, ci două rochii pentru nunta care va avea loc în luna iulie a acestui an. Pe una o va îmbrăca la biserică, iar pe cea de-a doua la petrecerea de la restaurant. A preferat culoarea albă, iar ambele rochii sunt cusute manual.

”Da, mi-am ales două rochii tare frumoase, cel puţin în viziunea mea. Cred că asta este tot ce contează când vorbim de o mireasă, să se simtă preţioasă şi să fie îmbrăcată exact cum se simte ea frumoasă. Cu siguranţă vor exista păreri pro şi contra, dar, pentru mine, rochiile pe care le voi purta pe 20 iulie sunt absolut perfecte.

În primul rând mi-am dorit ca, la biserică, să am o rochie decentă, o să sufere câteva modificări modelul pe care l-am ales, pentru că îmi doresc foarte mult ca în partea de sus să nu aibă un decolteu foarte adânc. Rochia de seară este de-a dreptul preţioasă. Ambele sunt albe, cusute manual”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
nuntă Adelina Pestriţu Virgil Șteblea