MENIU

Actorul Eugen Cristea se retrage din viața publică. Anunțul emoționat făcut pe Facebook

Eugen Cristea/ Facebook

Un actor cunoscut din România susține că se va retrage din viața publică. Este vorba despre Eugen Cristea, iar anunțul a fost făcut de acesta pe pagina de socializare. El a povestit că este trist și dezamăgit de mai mulți colegi de scenă, de anumiți prieteni, dar și de colaborările pe care le avea. Eugen Cristea a adăugat că nu își dorește să mai ajungă la spital din cauza depresiei. 

Anunțul trist a fost făcut de actorul Eugen Cristea, în vârstă de 71 de ani, pe facebook. După ce a enumerat o serie de nemulțumiri la adresa colegilor și prietenilor, actorul a concluzionat că se va retrage din viața publică.

"Dezamăgit de două firme de dublaje de desene animate (aruncat la gunoi după 16 ani de colaborare neîntreruptă), dezamăgit de un coleg actor-regizor pe care l-am ajutat în trei spectacole, (...) dezamăgit de directorii TNB, care nu m-au distribuit nici măcar în vreun spectacol-lectură, dezamăgit de nenumărate castinguri date inutil, dezamăgit de cel mai bun prieten care m-a eliminat dintr-o colaborare de peste opt ani la o revistă de succes (...)... E prea mult pentru un singur om care nu a făcut rău nimănui. Niciodată. Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie. Așa că urez cele bune prietenilor (puțini) și dușmanilor (mulți!). Sănătate!", a transmis Eugen Cristea, într-o postare pe Facebook.

În urmă cu aproximativ 6 ani însă, Eugen Cristea a suferit și un atac cerebral, urmat apoi de o depresie cruntă. Actorul a mărturisit atunci că problemele de sănătate i-au adus și cele mai negre gânduri și că a încercat din greu să fie un om pozitiv. De fiecare dată, alături de el a fost soția lui, actrița Cristina Deleanu.

De-a lungul timpului, Eugen Cristea a interpretat numeroase roluri de film, teatru de televiziune și teatru radiofonic. De asemenea, a fost prezentator și realizator de emisiuni TV și a regizat și compus ilustrația muzicală a unor piese de teatru. El a devenit însă extrem de cunoscut după emisiunea „Feriți-vă de magăruș„ pe care acesta a prezentat-o începând cu anii \"90.

Mai multe articole despre:
actor eugen cristea facebook