MENIU

Accesorii pentru căruciorul bebeluşului în sezonul cald

<p>Jucăriile toxice: Guvernul limitează utilizarea unor substanţe chimice care afectează copii</p>

Acum ca a venit vara, te gandesti doar la ce locuri frumoase poti sa vizitezi alaturi de micutul tau si de abia astepti sa te bucuri de o vacanta in familie. Daca cel mic are pana in trei anisori, este indicat sa nu uiti de carucior, chiar daca bebe pare ca se descurca de minune la plimbarici si adora sa umble de manuta cu tine. Copilasii se plictisesc destul de usor si este important sa ai la indemana un carucior echipat cu tot ce trebuie pentru a nu scurta brusc timpul petrecut vizitand si bucurandu-te de obiectivele turistice. In acest articol iti vom spune mai multe despre ce accesorii de carucioare trebuie sa iei cu tine pe timpul verii pentru ca micutul tau sa fie cat mai multumit, relaxat si fericit, scrie sfatulparintilor.ro.

Varietatea de accesorii pentru caruciorul micutului tau este destul de mare, dar sunt cateva accesorii-cheie care nu trebuie sa lipseasca niciodata pe timpul verii. Acestea contribuie la siguranta si la comfortul copilului tau, deci iti sunt idispensabile.

- umbreluta care il protejeaza de razele soarelui – acest accesoriu trebuie atasat caruciorului pe tot timpul verii (chiar si primavara). Nu uita ca pielea micutului tau este mai sensibila decat pielea ta, deci trebuie sa fie protejata in permanenta.

- aparatoarea impotriva insectelor – in timpul plimbarilor, micutul tau este protejat de posibilele intepaturi de insecte cu ajutorul acestui accesoriu. Poate fi folosit chiar si la patut, deoarece niciodata nu poti fi prea precauta(mai ales pe timpul verii cand insectele misuna peste tot).

- husa care il apara pe copilas de ploaie – da, aceasta husa este necesara si pe timpul verii! Vremea este imprevizibila si oricand poate sa inceapa “un dus” de vara, de accea accesoriul trebuie sa fie de calitate si sa acopere in intregime caruciorul. Atentie si la materialele din care este confectionata husa! Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
bebeluş cărucior accesorii sezonul cald