MENIU

Abigail Budak pe scenă cu Irina Loghin la „Sărbătoarea mărţişorului”

În această perioadă o mare parte a artiştilor autohtoni se află în America unde susţin o serie de concerte pentru comunităţile de români. Printre aceştia se numără Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gheorghe Gheorghiu şi Raoul care vor ajunge pe 27 februarie în California. 

Cea care se va ocupa de organizarea acestui eveniment este Abigail Budak, artista româncă stabilită în Sacramento şi descoperită de Irina Loghin. „Mă bucur că alături de Colo Dimitriu pot fi producătorul acestui eveniment şi abia aştept să urc şi eu pe scenă alături de ei. Îmi amintesc că până nu demult, doar susţineam organizarea, dar după ce doamna Irina Loghin m-a încurajat să cânt şi am lansat un album şi alte două single-uri, am fost invitată să cânt alături de ei. Sunt artişti iubiţi aici şi românii îi aşteaptă an de an, aşa că sunt sigură că vor fi în număr mare la acest eveniment”, ne-a spus Abigail Budak.

Artista va reveni în ţară cel mai probabil în vara acestui an când va lansa un nou single. „Odată cu proiectele mele muzicale vin mai des în România, ceea ce mă bucură foarte tare. Îmi doresc să pot lansa în continuare piese atât în ţara mea natală, cât şi în America, aşa cum s-a întâmplat cu „Take me higher”. Următoarea melodie îmi doresc să aibă două texte: unul în română şi altul în engleză”, a adăugat artista.

Mai multe articole despre:
Irina Loghin abigail budak