MENIU

A spart contul de Facebook al fostei neveste a soțului ei. Ce GROZĂVIE a descoperit

O clujeancă i-a spart contul de Facebook și Yahoo al fostei neveste a soțului ei. Femeia spune că a vrut să afle motivul pentru care fosta îl caută, dar şi motivul divorţului.

O clujeancă a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, după ce a spart contul de Facebook și Yahoo al fostei partenere a soțului ei, din pură gelozie, scrie stiridecluj.ro

Mariana Bordea este căsătorită cu Valer de circa 2 ani. În urmă cu câteva luni, ea a găsit în telefonul soțului ei apeluri de la fosta soţie, Dorina. "Am contactat-o pe Facebook şi am întrebat-o care este motivul pentru care îl caută pe soţul meu. Dorina mi-a spus că soţul meu îi datorează o sumă de bani din vremea divorţului din 2010. Răspunsul primit nu m-a convins şi am început să devin geloasă. Mi-a mai spus că nu voi afla niciodată motivul divorţului", a spus Mariana Bordea, în fața procurorilor.

Femeia a reușit să acceseze conturile de Yahoo și Facebook ale fostei neveste a soțului său, care lucrează ca cercetător ştiinţific, la un spital clujean. Ea a spart contul de Yahoo răspunzând întrebărilor de control: "Strada unde am locuit în copilărie” şi "Unde a locuit mama". Ea știa răspunsurile din discuţiile cu soţul ei. De la contul de Yahoo a avut apoi acces la cel de Facebook.

Mai multe articole despre:
null