MENIU

A rămas paralizată după o operație de mărire a sânilor

A rămas paralizată după o operație de mărire a sânilor
A rămas paralizată după o operație de mărire a sânilor

O tânără din SUA care a intrat în comă anul trecut în urma unei operații de mărire a sânilor a fost lăsată să se întoarcă acasă, dar este în continuare incapabilă să se miște și nu poate rosti decât câteva cuvinte. 

Linda Perez (19 ani) este acum doar o "fantomă" a tinerei exuberante de altădată, în urma unei operații estetice de mărire a sânilor realizată anul trecut, scrie Daily Mail

Ea este incapabilă să-și miște membrele și de-abia poate rosti câteva cuvinte.

Linda Perez a suferit o leziune cerebrală la o oră după ce a fost supusă unei operații de mărire a sânilor, iar medicul care a realizat-o cere să capete acces la dosarul medical al tinerei, pentru că el consideră că i-au fost ascunse unele lucruri. 

Doctorul susține că Linda Perez ar fi avut o complicație din cauza anesteziei primite la operația de cezariană prin care a trecut atunci când a născut, iar dacă l-ar fi informat în legătură cu ea ar fi abordat procedura într-un mod diferit. 

La momentul operației, fiul ei avea 18 luni, iar o perioadă bună de timp n-a fost informat de problema mamei sale. Linda Perez a ieșit din comă abia după două luni, iar medicii susțin că există riscul ca ea să nu-și revină niciodată. 

Mai multe articole despre:
operaţie mărire sâni paralizata