MENIU

A intrat pe Facebook şi s-a interesat de un loc de muncă. Răspunsul primit e halucinant

O tânără de 24 de ani din America a primit un răspuns incredibil în momentul în care a încercat să-şi găsească un loc de muncă. Fata a fost respinsă din cauza rasei sale.

O studentă din SUA a avut parte de o surpriză neplăcută în timp ce încerca să-şi găsească un loc de muncă. Leeta Lee a intrat pe pagina de Facebook a unui club din Birmingham, unde a postat un comentariu în care întreba dacă nu există vreun job part-time disponibil în local.

Răspunsul pe care l-a primit a lăsat-o fără cuvinte: „Da, există, dar nu avem nevoie de personal „afro” din zona Caraibelor. Mulţumim”.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a reacţionat imediat, acuzându-i pe managerii clubului de rasism.

„Nu mi-a venit să cred. Au fost în mod evident rasişti şi au făcut discriminare”, a spus ea. „Nu am dormit deloc în noaptea aceea, pentru că eram complet şocată. Nu îmi venea să cred că în zilele noastre, în secolul nostru, fusesem respinsă de la obţinerea unui loc de muncă din cauza rasei mele”, a povestit Leeta.

În replică, reprezentanţii respectivului local au afirmat că acel comentariu i-ar aparţine, de fapt, unui fost angajat care are acces la pagina lor de Facebook.

„În primul rând şi cel mai important, am vrea să îi cerem scuze lui Leeta Lee pentru răspunsul total inadecvat pe care l-a primit”, au spus ei. „Avem proceduri stricte în ceea ce priveşte conturile noastre de social media şi parolele asociate acestora. Din păcate, nu am putut aplica acestea reguli înainte ca un fost angajat să ne acceseze contul”, au mai precizat reprezentanţii barului.