MENIU

A fost arestat, dar el i-a trimis poliţistului o scrisoare de mulţumire. Care e explicaţia

Un bărbat din SUA i-a trimis o scrisoare de mulţumire poliţistului care l-a arestat, după ce omul legii l-a prins conducând beat.

În scrisoarea adresată lui Brandon Perkins, şeful secţiei de Poliţie din Tyrone, americanul a povestit că a fost tras pe dreapta şi arestat, după ce poliţistul Jacob Collins a constat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a mărturisit că abia ulterior a conştientizat pericolul la care i-a supus pe cei din jurul lui atunci când a decis să urce la volan, deşi era în stare de ebrietate.

"Domnul Perkins, Vă scriu pentru a-mi exprima mulţumirea şi recunoştinţa faţă de poliţistul Jacob Collins. (...) Eram foarte beat. El (poliţistul, n. red) mi-a salvat viaţa şi a salvat vieţile celorlalţi, iar din acest motiv, apreciez cu adevărat activitatea şi eforturile lui", a scris americanul.

"Vreau să subliniez că a fost foarte politicos şi profesionist şi nu a încercat să mă intimideze în vreun fel. M-a tratat corect şi nu m-am simţit nicio clipă ridiculizat sau ameninţat. Nu am nimic de câştigat de pe urma acestei scrisori. Am fost deja în faţa instanţei şi mi-am primit pedeapsa. Vă contactez pentru că media şi opinia publică sunt sătule de imaginile cu poliţişti care fac exces de zel. Poliţiştii sunt tot timpul în devensivă. Oamenii nu vor să ştie care sunt procedurile corecte. Oamenii vor doar să vadă cum un poliţist face o greşeală pentru a avea subiecte de discuţie şi imediat reţelele de social media se umplu cu astfel de imagini. Vreau doar să ştiţi că ce faceţi voi zi de zi contează, iar noi apreciem asta. Nu îmi place să fiu sub supraveghere şi nici nu mă bucură să plătesc amenzi, taxe şi tot felul de asigurări uriaşe. Cu toate acestea, sunt fericit că sunt în viaţă. Îi mulţumesc ofiţerului Collins şi întregului dvs. departament", a încheiat el.