MENIU

A doua parte a verii, plină de amărăciune și necaz pentru 3 zodii

Aceste zodii vor avea mai degrabă de suferit / Foto: Profi Media

După o primă parte a verii în care am avut parte de un context astrologic destul de liniștit, așteptăm ca sfârșitul anotimpului cald să ne aducă în sfârșit acea dragoste fierbinte la care visam, acele emoții pe care le asociem întotdeauna cu sezonul cald.

Nu va fi însă cazul, tind să spună astrele, cel puțin nu pentru 3 dintre noi. Aceste zodii vor avea mai degrabă de suferit și își vor încheia vara strivite de amărăciunea din sufletul lor. Vezi care sunt semnele ce nu au parte decât de suferință spre finalul acestui anotimp!

Leu

Vara 2020 e pentru tine un moment de schimbare, unul în care se pare că viața ți-o va lua pe un cu totul alt curs. Luna Nouă de pe 5 august va îndrepta toate aceste modificări pe plan personal, acolo unde e foarte probabil să pui capăt unei relații îndelungate din cauza faptului că ai o cu totul altă atitudine față de viață. Povestea voastră nu te mai împlinește, poate că aștepți altceva sau nu te mai regăsești, cert este că iubirea a ajuns la capăt. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei horoscop vara