MENIU

A asteptat 23 de ani sa-si cunoasca tatal, dar cand a ajuns in America a fost trimisa acasa

Una dintre cele mai frumoase femei de la noi s-a inchis in casa, de sarbatori, de suparare! Tanara a mers in America, pentru a-si vizita tatal, pentru prima data, insa autoritatile i-au spulberat visul, suspectata ca s-ar fi dus acolo la munca ilegala.

In urma cu trei luni, Rellys Tonu traia socul vietii ei. Dupa 23 de ani, timp in care au tinut legatura prin intermediul internetului sau la telefon, tanara si tatal ei s-au intalnit pentru prima data. Barbatul a venit din SUA in Romania pentru a-si vedea fiica si pentru a incerca sa lege o relatie stransa cu aceasta, numai ca se pare ca au parte de foarte multe piedici, scrie Cancan.ro.

Atunci, Rellys si tatal ei au convenit ca, de Craciun, tanara sa mearga in America si sa petreaca impreuna sarbatorile. Fratele si mama ei erau deja acolo, dar si noua familie a tatalui ei. Rellys spera ca de Craciun sa le cunoasca si pe cele doua surori vitrege, jumatate chinezoaice.

Din pacate, acest lucru nu s-a putut realiza. Cu toate ca avea totul bine pus la punct, viza de turist, biletul de avion cumparat, dar mai ales toata familia reunita la aeroport pentru a o revedea, intalnirea nu s-a mai produs. Cand sa treaca de check-in, americanii au intors-o banuind ca isi doreste sa ramana definitiv in State si ca vrea sa stea ilegal acolo.

Mai multe articole despre:
aeroport America