MENIU

7 semne că îți sufoci iubitul

7 semne că îți sufoci iubitul

Să fim sincere, femeile au tendința de a fi puțin cam prea lipicioase, așa că iată 7 semne care îți arată că îți sufoci iubitul:

1. Nu are timp pentru el însuși

Unul dintre primele semne (și cel mai evident) că îl sufoci este faptul că nu are timp pentru el însuși. Ești în permanență prin preajmă și te bagi în sufletul lui. Nu-i așa că te-ar enerva și pe tine? Dacă nu îi lași timp pentru el însuși, e clar că îl sufoci. Gândește-te la asta!

2. Te enervezi când nu răspunde imediat

Ți se întâmplă să îi trimiți un mesaj și să aștepți să îți răspundă imediat? Te enervezi dacă acest lucru nu se întâmplă? Atunci este posibil să fie un indiciu că îl sufoci. Câteodată nu va putea să îți răspundă imediat și, oricum, poate dura și câteva minute până când îți ajunge mesajul, așa că nu te enerva!

3. Îi știi toate planurile

Orice bărbat are nevoie să își facă planuri în care nu te include. Asta nu înseamnă că nu trebuie să știi de ele, dar chiar trebuie să îți spună de fiecare dată când și unde iese? Dacă ai încredere în iubitul tău, atunci nu ar trebui să ai nevoie să îi știi în permanență toate planurile.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
semne iubitul sufoci