MENIU

7 secrete pentru fetele cu inclinaţii kinky

Secrete ale fetelor kinky

Doamnelor! Sunteti mai kinky decat multi din jur isi imagineaza?! Pana sa dati raspunsul la intrebare, trebuie sa invatam sa facem diferenta intre a citi sau a viziona imagini kinky sau a fi kinky (pervers) in dormitor. Indiferent, insa, din care categorie faceti parte, sa fii kinky poate fi extrem de distractiv cand faci sex – asa ne sugereaza, cel putin, site-ul www.thefrisky.com , care ne explica afirmatia in cauza.

Asadar, fetele interesate de zona BDSM (termen alcatuit din initialele cuvintelor englezesti: bondage, discipline, sadism, masochism) pot fi intimidante de-a dreptul! Toata lumea se duce cu gandul la bici, catuse, costume din latex, lovituri dureroase si alte actiuni periculoase. Insa nu e neaparat necesar sa apelezi la zona dura a sexului, ca sa fii kinky si sa inveti sa te distrezi putin cand faci sex. Iata un top 7 idei secrete pentru fetele cu inclinatii kinky:

1. Dialogul kinky la nivel verbal

Specialistii ne sugereaza ca daca pana in momentul de fata n-am mai purtat vreo discutie cu tente sexuale/kinky, ar fi bine sa avem ca punct de pornire un text al unui blog, sau o melodie sau o scena dintr-un film. Concret, ii poti spune partenerului: “Tocmai am vazut o scena ditnr-un film in care iubita isi lega iubitul de pat, cu o esarfa de matase. Vrei sa ne uitam impreuna mai departe?”

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.



Mai multe articole despre:
secrete kinky înclinaţii kinky