MENIU

7 secrete Feng Shui pentru a atrage mai multă dragoste în viața ta

Reguli Feng Shui

Feng shui este vechea artă chineză de a atinge echilibrul și armonia prin gestionarea fluxului de energie sau chi. Toate lucrurile au energie conform principiilor feng shui; chiar și obiecte neînsuflețite precum mobilierul și pereții. Feng Shui înseamnă literalmente „apă de vânt”, care în cultura chineză este o energie bună.

Feng Shui ne ghidează unde să plasăm obiectele în casele noastre pentru cel mai bun rezultat energetic. Feng Shui bun poate crea armonie, fericire, sănătate și bogăție. Ignorarea poziționării și a principiilor feng shui poate duce la efectul opus - sau la dizarmonie. Așadar, dacă orice cameră din casa ta se simte neplăcută, nu este iubită sau lipsită în vreun fel, încearcă aceste sfaturi pentru a-i oferi puțină dragoste.

Atrageți mai multă dragoste în dormitorul dvs. cu Feng Shui:

1. Atenție la alegerea patului

Să începem cu cea mai importantă piesă de mobilier – patul tău! Un pat cu o tăblie solidă pe un perete (nu o fereastră) va sprijini pe oricine doarme în el. De asemenea, în mod ideal, vrei să înfrunți orice ușă sau intrare în timp ce stai întins în pat. Practic, îți permite să vezi pe oricine intră în cameră și promovează un sentiment de siguranță.

2. Noptierele și lămpile nu trebuie să lipsească

Ai nevoie de câte o noptieră și lămpi de fiecare parte a patului. Nu contează dacă în prezent dormi singur în el. Permiți loc unui potențial partener. De asemenea, obiectele personale, cum ar fi animalele de pluș sau pernele în exces, trebuie ținute departe de pat din același motiv. 

Citește continuarea pe Click.ro

Mai multe articole despre:
feng shui secrete dragoste