MENIU

5 semne care arata ca vrea sa faceti sex

Casatorit sau nu trebuie sa fii in stare sa descifrezi limbajul trupului daca vrei sa nu ratezi nici o oportunitate. Aspiratia de a fi un bun observator ar trebui sa fie prezenta in orice barbat care isi doreste sa inteleaga femeile.

 Daca vrei sa devii un adevarat specialist in descifrarea limbajului trupului atunci fii atent pe semnele pe semnalele pe care ti le transmite o femeie prin limbajul trupului. Chiar daca trebuie mult exercitiu in decifrarea limbajului trupului, secretul este simplu: priveste, asteapta si, nu in ultimul rand, actioneaza.

Limbajul trupului #1: Femeia mentine contactul vizual

Nu exista carte despre limbajul truplui care sa nu sublinieze importanta contactului vizual. Femeile sunt maestre cand este vorba de transmiterea sau receptionarea de semnale prin intermediul limbajului trupului si vor evita imediat contactul vizual, insa in acelasi timp, isi vor semnala printr-o privire lunga interesul. Este posibil sa fie ceva biologic: cand un barbat isi exprima interesul si dezvaluie intentiile, femeia isi va lasa privirea in jos in jos si se va inrosi.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
relatii sex cupluri semne