MENIU

5 pozitii sexuale de vara pentru zile caniculare

Zilele caniculare nu se impaca tocmai bine cu pasiunea din dormitor, asa ca partidele de sex pot intampina dificultati in zilele de vara. Dar cum in viata erotica trebuie sa fii creativa si sa te adaptezi conditiilor din jur, propune-i partenerului tau cateva pozitii sexuale pentru vara. Cu ajutorul lor veti putea sa preveniti multe dintre probleme care apar pe timpul verii in dormitor.

Pozitia Woman on top pe sezlong

Sexul in aer liber nu este numai racoritor, ci si romantic, mai ales daca este facut pe un sezlong aflat langa piscina ori in gradina casei. Bineinteles, inaine de a da curs pasiunii si imaginatiei, trebuie sa va asigurati ca aveti parte de intimitate. Iti recomandam sa practici aceasta pozitie la orele serii, in lumina lunii.

Pozitia Doggy style pe sezlong

Daca tot sunteti pe sezlong, schimbati pozitia, lasand pe final una extrem de incendiara: doggy style. Daca este mult prea cald afara, puteti sa introduceti in jocul vostru erotic un prosop ud.

Pozitia „Piscina in flacari"

Daca va numarati printre norocosii care isi pot „stinge" focul pasiunii intr-o piscina, ar fi pacat sa nu profitati pentru a incerca una dintre cele mai interesante pozitii sexuale pentru vara.

Pozitia „Ursul Teddy"

Sexul in aer liber este o adevarata incantare pe timp de vara. Fie ca sunteti in gradina, pe balcon ori intr-o poenita, nu rata una dintre cele mai interesante pozitii de vara. Continuarea aici.

Mai multe articole despre:
vara sex cuplu poziţii