MENIU

4 locuri ideale, în afară de dormitor, în care să faci sex acasă

Slujbele obositoarele și provocările legate de creșterea copiilor fac ca în multe cupluri căsătorite frecvența relațiilor amoroase să fie foarte redusă. 

Cu siguranță, dacă partenerii ar avea mai mult timp pentru ei, scânteia s-ar reaprinde de la sine, însă vestea bună este că nu trebuie să pleci neapărat într-un concediu pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. Iată patru locuri ideale, în afară de dormitor, în care să faci sex acasă pentru a-ți reîmprospăta căsnicia:

1. Baia

Baia sau spălătoria din casă sunt cele mai plictisitoare camere, în care probabil nu-ți face plăcere să-ți petreci foarte mult timp. Partea bună este că poți schimba asta împreună cu partenerul tău. O idee este să profiți de vibrațiile mașinii de spălat pentru a experimenta senzații noi.

2. Grădina casei

Există nenumărate oportunități de a-ți îmbunătăți viața sexuală dacă ești dispusă să îți faci de cap în aer liber. Puteți folosi scaunele sau masa din curte sau vă puteți așeza pur și simplu pe o pătură sub stele, visând la un loc exotic. Faptul că sunteți în aer liber și există un anumit risc de a fi văzuți va amplifica intensitatea partidelor de amor și va genera un surplus de adrenalină.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
sex locuri acasă dormitor ideale faci