MENIU

12 semne că relația de cuplu este pe ducă

Indiferent cat am incerca sa le ignoram, in unele cazuri, exista semne clare care ne indica faptul ca relatia de cuplu este in impas, chiar pe care de a se destrama.

1. Nu vorbiti niciodata de viitor

Nimeni nu spune ca trebuie neaparat sa vorbiti despre casatorie si copii, dar lipsa perspectivei de viitor este un semnal ingrijorator intr-o relatie. Daca sunteti impreuna, dar nu va faceti niciun fel de plan de vacanta pentru vara sau nu vorbiti despre cum va vedeti pe voi insiva peste ani este un semna ca relatia de cuplu este sortita esecului.

2. A spus ca nu vrea sa se casatoreasca

Multe persoane spune, la un moment dat in viata, ca nu simt ca sunt menite casniciei, ca mariajului nu este pentru ei, dar daca partenerul este de aceasta parere chiar si dupa luni, chiar ani de relatie inseamna ca el nu-si doreste, de fapt, un angajament sentimental de acest fel cu tine.

3. Mentii in “stand by” alti potentiali parteneri

Fie ca este vorba doar de flirt, fie ca pastrezi inca legatura cu cei despre care stii ca au o slabiciune emotionala pentru tine, orice legatura cu nuanta amoroasa mentinuta in timpul unei relatii de cuplu, chiar daca nu este “consumata” este un semn ca ai un plan de rezerva in caz de esec, iar cei care-si fac planuri de rezerva de teama unei despartiri stiu, in sinea lor, ca relatia este sortita esecului.

4. Nu va leaga nimic altceva in afara de sex

Daca esti implicata intr-o relatie in care va vedeti doar la tine sau la el si, in afara de un film vazut din pat si sex, nu faceti nimic altceva, inseamna ca relatia nu are perspesctive de a deveni serioasa, fiind una de pura complezenta si de satisfacere nevoilor.

5. Aveti multe in comun, dar nu si o viata sexuala

Pe de alta parte, nu este un semn bun nici sa ai o multime in comun, prieten, interese, pasiuni, amintiri si viata sexuala sa lipseasca cu desavarsire. Daca esti intr-o relatie de cuplu in care va comportati mai mult ca doi prieteni buni care se pupa pe buze ocazional si dorm in acelasi pat, inseamna ca latura sexuala a incetat sa existe, iar o relatie de cuplu fara sex este putin probabil sa aduca implinire emotionala.

6. Parintii lui sunt divortati

Desi nu este litera de lege, uneori, relatia de cuplu a parintilor partenerului este un indicator bun daca este are “stofa” de sot sau nu. De regula, cei care au parintii divortati se ataseaza mult mai greu de o alta persoana, se dezvaluie pe sine mai greu si au atitudine anti-casatoriei, chiar daca sunt la randul lor implicati intr-o relatie ce dureaza de vreme buna. Motivul? Au deprins din casatoria esuata a parintilor capacitatea de a simula relatia de cuplu.

7. Niciunul dintre prietenii lui nu este casatorit

Nimeni nu spune ca daca a venit vreme prietenilor lui trebuie sa vina si vremea lui de insuratoare. Dar daca face parte intr-un grup de prieteni din care niciunul nu este casatorit, cel mai probabil nu are nici el ganduri serioase din simplul motiv ca nu este emotional suficient de matur ca sa-si asume un astfel de angajament.

Citește mai mult pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
despărţire relatii probleme cuplu