MENIU

10 combinatii de culori pentru casa ta cu nuanţa anului 2014

10 combinatii de culori pentru casa ta cu nuanţa anului 2014

Nuanta anului 2014 este rozul-violet, supranumit orhidee radianta. Daca vrei sa faci schimbari in locuinta, incepe prin a o decora conform trendului.

Iata cateva idei de combinatii de culori care te-ar putea inspira in demersurile tale.

4 combinatii de culori cu nuanta anului 2014, pentru living

Living-ul este incaperea in care probabil iti petreci timpul alaturi de familie, de rudele care vin in vizita sau de prietenii cei mai buni. Din acest motiv, stilul in care livingul este decorat trebuie sa lase impresia de familiaritate si sa ii faca pe cei prezenti sa se simta cat mai in largul lor.

Daca te-ai gandit sa folosesti rozul-violet pentru aceasta camera a locuintei tale, poti opta pentru combinatiile de culori alcatuite din nuanta anului 2014 si alb sau gri neutru. Poate ca ti se pare o reteta prea simpla, insa din punct de vedere vizual, aceasta alaturare creeaza senzatia de confort. Avand in vedere faptul ca rozul-violet este o nuanta puternic pigmentata, nonculorile ii tempereaza energia cromatica si o fac sa devina mai degraba un accent in intregul ambient.

O a doua combinatie de culori pe care o poti folosi pentru living-ul tau consta in alaturarea tonurilor de bej pe langa nuanta anului 2014. De aceasta data rezultatul obtinut va fi o atmosfera plina de caldura, dar in acelasi timp de eleganta, care te va duce cu gandul la vremurile de demult.

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.