MENIU

Percheziții la o grupare infracțională care procura și vindea droguri de risc și mare risc: 28 de persoane duse la audieri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița au efectuat un număr de 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – iunie 2022, pe raza municipiului Târgoviște a acționat o grupare infracțională care a procurat și vândut droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină și ecstasy), precum și substanțe cu efect psihoactiv consumatorilor din municipiul Târgoviște și din alte localități din județ.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării sumele de 3.000 de lei și 620 de euro, cantitățile de aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi canabis și 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, precum și un cântar de precizie.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 28 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița, B.C.C.O. Ploiești, precum și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Dâmbovița și G.J.M. Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

Mai multe articole despre:
perchezitii droguri dambovita audieri