MENIU

Mitică Dragomir, păgubit de rechinii imobiliari. Clanul "ghicitoarelor", mai tare ca "oracolul de la Bălcești"

Cel supranumit oracolul n-a intuit capcana (foto: Realitatea Plus)

Mitică Dragomir și fiul său se află printre victimele rețelei de rechini imobiliari din București și Ilfov. Într-o intervenție la Realitatea Plus, fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal a relatat că a cumpărat un teren, fără să știe cui aparține. 

Mitică și Bogdan Dragomir au construit un imobil pe un amplasament în litigiu. Cei doi au fost cumpărători de bună credință, iar vânzătorii fac parte din Clanul Stemabil (fiul lui Maria Câmpina – ghicitoarea) și Clanul Buzea (fiul lui Brățara – ghicitoarea), transmit sursele citate.

 

"Eu nu am fost implicat în nicio afacere suspicioasă, am văzut că era un panou cu "Teren de vânzare" și am luat legătura cu cei care-l vindeau," a precizat Dragomir, la Realitatea Plus.

 

Miercuri dimineață, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției de Investigații Criminale din Poliția Română, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au descins la 35 de locuințe din municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal care vizează infracțiuni de înșelăciune, fals și uz de fals.

Perchezițiile au avut ca scop identificarea și ridicarea de documente, bani, bunuri și alte probe care să ateste activitatea infracțională a unei rețele de persoane care ar fi falsificat sentințe judecătorești pentru a se însuși ilegal imobile - terenuri aparținând Statului Român.

24 de persoane (18 bănuite) au fost duse la sediul Inspectoratului General al Poliției Române pentru audieri și măsuri legale.

Cum funcționa schema infracțională?

Citește si:

Mitică Dragomir: Eu sunt nostalgic după un conducător ca Nicolae Ceaușescu

Scandal uriaș între Dumitru Dragomir și Marian „Ceaușescu”. Scene ireale în centrul Capitalei. Primele declarații- VIDEO