MENIU

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a omorât 2 tineri, a scăpat de arest. Va fi cercetată sub control judiciar

Miruna Pascu a fost acuzată că a încercat să influențeze martori (foto: Inquam Photos)

Tribunalul Bucureşti a decis, luni, eliberarea din arest și plasarea sub control judiciar a Mirunei Pascu, mama șoferului drogat care a acidentat mortal 2 tineri, în stațiunea 2 Mai. Decizia luată luni de Tribunalul București nu este definitivă.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată vineri de către procurorii DIICOT, alături de părinții săi, Miruna și Mihai Pascu.

 

Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, a fost trimis în judecată de către DIICOT pentru deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată (două acte materiale), trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

Consumul masiv de droguri la petrecerile lui Vlad Pascu, demascat! În anturajul său, și o vedetă - Miruna Pascu, prinsă cu MINCIUNA -

Miruna Pascu, aflată în arest preventiv, a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare, iar Mihai Pascu, aflat sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Clipe decisive pentru Miruna și Mihai Pascu - Părinții tânărului drogat ajung în fața judecătorilor de la Tribunalul București