MENIU

HALUCINANT! Fetiță de DOAR 7 ani, racolată de un pedofil de 50 de ani. Bărbatul a fost reținut de poliție

Foto arhivă

La doar 7 ani, o fetiță din județul Neamț a fost racolată, în scopuri sexuale, de un bărbat de 50 de ani din București. Acesta a fost reținut de poliție sub acuzația de racolare a minorilor în scopuri sexuale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat că bărbatul este bănuit că, în perioada 1 - 4 iulie 2022, prin intermediul unor aplicaţii online, ar fi intrat în contact cu o minoră, în vârstă de 7 ani, căreia i-ar fi transmis mesaje şi fotografii cu tentă sexuală, cu scopul comiterii unor acte de natură sexuală.

"În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, la data de 19 iulie, poliţiştii au efectuat o percheziţie în municipiul Bucureşti, unde au fost identificate şi ridicate 2 telefoane mobile şi 2 unităţi PC aparţinând persoanei bănuite. În baza probatoriului administrat până în prezent, bărbatul în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul urmează să fie prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Secţiei 16 Poliţie din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.