MENIU

Zodii care s-ar putea prăbuși în 2016

<p>Horoscop 2016</p>

Situația financiară precară pe care o rezervă astrele anul acesta pentru două dintre reprezentantele zodiacului le va atrage numai probleme, atât pe plan sentimental, cât și social.

Nu este un an tocmai bun din punct de vedere financiar pentru zodiile Taur și Balanță.

Taur

Deși se spune că Taurul este o zodie la care trag banii, 2016 nu este deloc un an bun pentru tine. După un 2015 cu probleme, anul 2016 este unul în care va trebui să te refaci. Este important să fii atentă la toate deciziile pe care le iei pentru că altfel, în loc să renaști din propria cenușă, așa cum ți-ai propus, riști să decazi și mai mult. Poate fi anul în care te prăbușești de tot: nu vei mai ști pe unde să scoți cămașa din punct de vedere financiar și nimeni nu va mai avea resurse să te ajute. Din această cauză trăiești în nesiguranță, lucru care te face să devii irascibilă și să nu mai poți comunica așa cum trebuie cu cei din jur.

 

Va fi afectată relația de cuplu, relația cu rudele, cu prietenii. Atenție mare la hotărârile pe care va trebui să le iei în lunile iunie și septembrie, pentru că îți pot schimba viața. Dacă nu alegi cum trebuie, la sfârșitul anului te vei simți secătuită de puteri, fără o direcție clară în viață, dezamăgită și în pragul colapsului.

Balanța

În 2016, Saturn este în casa a treia care îți afectează mintea și comunicarea. Obișnuită să fii persoana cea mai echilibrată, anul acesta este posibil ca Balanța să încline către prăpastie. Te dă peste cap faptul că îți lipsesc banii, fiindcă nu este un an deloc bun pentru tine, și simți că orice ai face sau ai spune nu este suficient de bun pentru cei din jur. Te simți respinsă, ai senzația că nimeni nu te mai place, iar aspectul social este foarte important pentru tine.

 

Ești nevoită să faci eforturi uriașe pentru a reintra în grațiile amicilor. Relația de cuplu are și ea de suferit din cauza dezechilibrului din viața ta. Toate o iau pe o pantă descendentă și simți că pierzi controlul. Încearcă să te aduni și să renunți la gândurile negative. Este singura ta salvare. Te va ajuta să te repui pe picioare și să reintri în ușor, ușor, în ritmul vieții tale de până acum. Este esențial anul acesta să îți întărești relațiile existente și să ai mare grijă la cele noi pe care intenționezi să le dezvolți. Poate este cazul să ai mai multă grijă de intelectul tău, să citești tot ceea ce ți-ai propus, să faci călătoriile planificate, să scrii cartea pe care o ai în proiect sau să-ți deschizi blogul la care visezi de multă vreme.

unica.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni zodii horoscop 2016