MENIU

Zile norocoase în funcţie de zodie

Chiar daca esti genul de persoana care considera ca norocul si-l face omul singur, nu ai nimic de pierdut daca incerci si sa iti sporesti sansele in viata prin diverse metode inofensive. Daca nu esti una dintre cele mai norocoase zodii, poti intoarce soarta de partea ta daca te folosesti de amulete norocoase, talismane sau, de ce nu, de ziua norocoasa specifica zodiei tale.

Zile norocoase in functie de zodie

Lunea, ziua norocoasa pentru Rac

Ziua cea mai detestata de oameni de pretutindeni nu ar trebui sa il sperie pe Rac, pentru ca se pare ca este cea in care are cele mai mari sanse de reusita. Aceasta pentru ca este o zi guvernata de Luna, la fel ca si zodia aceasta de apa. Din acest motiv, sensibilitatea specifica Racilor capata un potential nebanuit, iar intuitia lor este cu mult sporita. Orice banuiala, orice "feeling" capata mai multa importanta intr-o luni. Exista si anumite activitati pe care este recomandat sa le ai lunea pentru a beneficia la maxim de pe urma acestei zile norocoase:

- meditatia;

- a face un cadou cuiva sau a da bani unui cersetor;

- a face orice fel de fapta buna.

Sporeste-ti si mai mult norocul de luni si poarta pandantive cu luna, axandu-te in special pe argint, metalul care iti aduce cele mai multe beneficii. Culorile zilei de luni sunt albastrul si albul, doua alegeri cromatice care te vor face sa te simti in forma maxima si care iti vor purta noroc.

Martea, ziua norocoasa pentru Berbec si Scorpion

Aceasta zi este de obicei una in care se intra in forta si in care se munceste cu mult spor. Pentru ca este guvernata de planeta Marte, ea este in special norocoasa pentru Berbeci, dar are o influenta deosebit de buna si asupra Scorpionilor. Martea este ziua perseverentei, asertivitatii si puterii. Totodata, este ideala pentru a incheia o afacere sau a semna un contract. Berbecul va descoperi ca are si mai multa energie martea, iar Scorpionul se va simti motivat si plin de ambitie, chiar mai mult decat de obicei. Anumite activitati ajuta la sporirea norocului in ziua de marti:

- inceperea unui nou regum de viata;

- inceperea unui nou proiect;

- incheierea task-urilor ramase nefinisate.

Pentru ca Berbecii si Scorpionii sa aiba o zi ideala, este recomandat sa poarte aur si culori aprinse, de foc: rosu, portocaliu si galben. Pietrele pretioase sau semi pretioase rosii sunt si ele de mare ajutor, asa ca nu ezita sa le porti daca ai astfel de bijuterii.

Miercurea, ziua norocoasa pentru Gemeni, Varsatori si Fecioara

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii zile norocoase