MENIU

HOROSCOPUL WEEKENDULUI. Schimbări importante pentru câteva zodii în acest sfârşit de săptămână

Horoscop 5 aprilie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

HOROSCOPUL WEEKENDULUI. Află ce rezervă astrele pentru acest sfârşit de săptămână!

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 16-17 aprilie, potrivit eastrolog.ro:

Horoscop sâmbătă 16 aprilie:

BERBEC - Capacitatea de concentrare este foarte buna si va ajuta sa rezolvati mai usor toate problemele. Puteti face planuri de viitor, pentru ca aveti idei excelente, pe care vi le apreciaza atat partenerul de viata, cat si partenerii de afaceri. Ar fi bine sa ascultati si sfaturile unei persoane cu experienta. Aveti succes in societate si in toate activitatile legate de camin.

TAUR - Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp. In prima parte a zilei s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Este un context astral bun pentru a consolida relatiile profesionale si personale. Daca doriti sa va impacati cu cineva cu care v-ati certat, profitati de acest moment favorabil!

GEMENI - Se anunta o zi destul de dificila, cu multe probleme de rezolvat. Sunteti in forma si foarte hotarat, asa ca aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. Eventualele dificultati ar putea sa fie de natura financiara. Va sfatuim sa nu va ingrijorati, fiindca este o situatie trecatoare. Speculatiile financiare, oricat ar fi de tentante, sunt de evitat azi.

RAC - Se pare ca sunteti hotarat sa faceti anumite schimbari in camin, dar nu sunteti sigur ca partenerul de viata va fi de acord. Puteti realiza tot ce v-ati propus pentru azi, cu conditia sa va stabiliti clar prioritatile. Atentie la tendinta de a va sustine opiniile cu incapatanare! Ar fi bine sa tineti cont si de parerile celorlalti.

LEU - Sunteti in forma, atat fizic cat si intelectual, si puteti realiza tot ce v-ati propus. Azi sunt favorizate in special examenele, concursurile si negocierile. Nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental. Ar fi bine, totusi, sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.

FECIOARĂ - Un prieten sau un coleg v-ar putea da o veste surprinzatoare, care va pune pe ganduri. Dificultatile financiare care v-au ingrijorat in ultima vreme se pot rezolva mai usor decat credeti. Astazi s-ar putea sa gasiti o idee ingenioasa. Este o zi favorabila studiului si relatiilor cu partenerul de viata.

BALANŢĂ - Simtul practic si dorinta de schimbare va indeamna sa puneti la cale o afacere. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare promitatoare. Puteti lua o decizie realista, cu conditia sa analizati propunerea in detaliu. Nu va grabiti sa promiteti nimic! Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata.

SCORPION - Se pare ca puneti la cale o schimbare importanta in viata dumneavoastra. Nu este exclus sa fie vorba despre un proiect ambitios de afaceri. Capacitatea de comunicare este excelenta azi. Sunt favorizate si calatoriile. Va sfatuim sa fiti atent la cheltuieli.

SĂGETĂTOR - Un proiect de afaceri mai vechi ar putea intra azi intr-o noua etapa. Colegii si prietenii va pot da sfaturi utile. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor in ceea ce priveste locuinta. Aveti posibilitatea sa rezolvati usor probleme ale familiei.

CAPRICORN - In plan profesional, intuitia si pragmatismul va ajuta sa rezolvati o problema complicata. Partenerul de viata v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. Spre seara, puteti petrece cateva ore placute in compania prietenilor. Incercati sa va faceti timp si pentru o persoana mai in varsta din familie!

VĂRSĂTOR - In plan profesional, colegii si superiorii va apreciaza pentru o idee originala, inovatoare, care usureaza munca tuturor. Aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti azi, cu conditia sa va organizati riguros si sa va stabiliti o lista de prioritati. Se pare ca situatia financiara nu este stralucita, dar nici ingrijoratoare.

PEŞTI - Capacitatea de comunicare este foarte buna. Contextul astral de azi favorizeaza negocierea contractelor si semnarea documentelor oficiale. Anumite probleme casnice par sa nu suporte amanare. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute pentru o reparatie. Puteti sa va bazati si pe ajutorul unei rude mai in varsta.

Horoscop duminică 17 aprilie:

BERBEC - Este momentul sa va concentrati asupra treburilor casnice, chiar daca ati prefera o iesire cu prietenii. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme dificile, dar va sfatuim sa tineti cont si de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, un prieten va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

TAUR - Sunteti intr-o excelenta forma intelectuala. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le dati sfaturi. Nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta! Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere la rude.

GEMENI - Puteti sa incepeti o afacere sau sa va faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand.

RAC - Dimineata, persoana iubita va admira pentru ideile dumneavoastra originale. Aveti un randament foarte bun si puteti sa terminati tot ce ati inceput. S-ar putea sa intampinati mici probleme financiare. Nu va ingrijorati, va ajuta o persoana mai in varsta!

LEU - Zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales in casa. Este recomandabil sa teminati mai intai ce ati inceput. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa legati cu usurinta noi prieteni. Va sfatuim sa nu luati decizii importante de unul singur.

FECIOARĂ - S-ar putea ca dificultatile din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti ocazia sa obtineti mici castiguri financiare. Fiti prudent si ascultati sfaturile celor din jur!

BALANŢĂ - Zi favorabila schimbarilor importante. Aveti sansa sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile. Va sfatuim sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu va inteleaga gresit.

SCORPION - Aveti un simt practic la inaltime si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa va ganditi serios, chiar daca propunerea este foarte tentanta. Nu va grabiti sa luati hotarari, pentru ca s-ar putea sa regretati!

SĂGETĂTOR - Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca poate fi benefica pe plan profesional.
CAPRICORN - Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase, ceea ce va asigura confortul psihic. Va sfatuim sa fiti cumpatat.

VĂRSĂTOR - Sunteti in forma si va adaptati cu usurinta la situatiile noi. Aveti ocazia sa rezolvati probleme ce tin de viata particulara. Mai mult, reusiti sa ii ajutati si pe cei din jur. Este o zi buna pentru discutii cu prietenii si familia. Aveti grija sa nu deveniti pisalog!

PEŞTI - Dimineata puteti rezolva problemele financiare de care nu ati avut timp in cursul saptamanii. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila. Va recomandam sa acceptati, pentru ca va puteti redresa financiar.