MENIU

Horoscopul iernii. Află cine se îmbogăţeşte peste noapte şi cine pierde o mare iubire!

A venit iarna! Urmează o perioadă plină de evenimente şi de emoţii, de bucurii pentru unii, de împliniri pentru alţii. Unii nativi vor avea parte de schimbări importante în viaţă lor în următoarele trei luni.

Berbec

În prima lună de iarnă scapi de o serie de complicaţii care ţi-au dat bătăi de cap în ultima vreme, inclusiv o poveste urâtă de dragoste. În februarie se anunţă schimbări în cercul de prieteni. Munceşti mult, pentru că şefii pun multă presiune pe ţine. Abia spre sfârşitul intervalului te mai linişteşti. Vei scapă de unele restricţii financiare sau limitări, astfel că în ianuarie şi februarie te vei bucură din plin de această libertate proaspăt dobândită. De Sfântul Valentin, Cupidon te va răsfăţa.

Taur

Zgârcenie afectivă, bănuieli nefondate şi critică exagerată. Cu toate acestea te confrunţi în plan afectiv în decembrie, iar tendinţele se accentuează în ianuarie şi februarie. Decembrie îţi pune la încercare rezistenţa organismului. Sunt posibile reveniri ale unor probleme mai vechi. Prima luna din 2017 aduce un impuls în plan profesional, apar colaborări noi, parteneri interesanţi. Se îndreaptă şi situaţia financiară, care se complicase în ultima perioadă, scrie horoscop.ele.ro.

Gemeni

Relaţia de cuplu intră într-o perioadă lungă de testare, la capătul căreia va fi mai solidă sau se va destramă. Ianuarie vine cu şansa de a întâlni persoane speciale în călătorii. În plan profesional, intri într-o perioadă de linişte, de echilibru, în care apar contacte noi, foarte utile pentru ţine. Problemele de sănătate, complicaţiile din ultima vreme, dispar şi odată cu ele şi oboseală instalată. Situaţia financiară se poate îmbunătăţi în decembrie, când vei primi sume modeste, oferite ca bonus.

Rac

În plan sentimental a fost un an dificil, care te-a pus serios la încercare şi a dus la numeroase modificări în relaţiile tale. Îţi vei reveni însă în ianuarie, când vei clarifica tot ce a rămas în ceaţă în acest domeniu. Abia spre sfârşitul iernii te vei implica într-o nouă relaţie. La serviciu, eşti tot mai aglomerat, munca devine stresantă, solicitantă şi te bate gândul să faci o schimbare de direcţie. Starea de sănătate ar trebui să te preocupe la sfârşitul lunii decembrie.

Leu

Decembrie este una dintre cele mai fericite luni ale anului. Chiar dacă ai multe probleme de rezolvat, atmosfera nu va fi apăsătoare. Începe o nouă etapă din viaţă ta sentimentală, una destul de lungă, în care se vor produce o serie de schimbări importante. Munceşti mult şi abia din februarie vor începe să apară şi unele roade, mai mult indirecte, prin beneficiile pe care unul dintre parteneri le va împărţi cu tine. Este indicat să fii atent, toată iarna, la alimentaţie.

Fecioara

Au loc schimbări benefice în viaţa ta. Ca prin farmec, relaţiile cu persoanele dificile se vor schimbă în bine. În schimb, relaţia sentimentală rămâne în plan secund, iar în februarie va trebui să iei o decizie cu privire la viitorul acesteia. Cât priveşte sănătatea, vei întâmpina unele probleme în ultima luna din acest an, când volumul de muncă şi stresul asociat cu serviciul vor depăşi limitele cu care eşti obişnuit. Nu îţi doreşti decât siguranţă financiară, pe care o vei regăsi abia spre finalul intervalului.

Balanţă

E posibil că în decembrie să primeşti o cerere în căsătorie, să duci relaţia actuală la un alt nivel. Practic, acest lucru va aduce multă linişte şi siguranţă în inima ta şi vei putea să îţi vezi mai departe de carieră. Te vei întoarce la cărţi, vei caută informaţii, vei da examene restante. Este un moment în care te pregăteşti pentru schimbarea activităţii profesionale. În decembrie se încheie o perioada lungă în care problema banilor a fost spinoasă, indiferent de sumele câştigate. Vitalitatea ta este în creştere.

Scorpion

Relaţiile cu cei dragi se reglează, iar în ianuarie şi februarie, toţi apropiaţii vor aştepta de la tine mai multă atenţie. În februarie poate debuta o nouă şi furtunoasă poveste de dragoste. În plan profesional, te simţi din nou apreciat, iar acest lucru te încântă. Vei adopta o atitudine complet nouă faţă de bani, în sensul că nu-ţi vei mai risipi veniturile. Părerile tale vor conta, vor fi puse în aplicare şi vor genera progres. În decembrie poţi descoperi cauzele unor probleme mai vechi, posibil ereditare.

Săgetător

La finalul lunii decembrie vei păşi într-una din cele mai importante etape din viaţă ta, o etapă de reconfigurare, de reaşezare a priorităţilor şi de restructurare a întregii existente. Apar ispite care te îndeamnă să accepţi schimbări majore în viaţă ta. Planul profesional devine o prioritate. Se cere mult de la ţine, vei munci mult, vei progresa simţitor, dar fără să primeşti ceea ce ar fi fost normal, după atâta efort. De aceea şi ajungi să încetineşti ritmul cheltuielilor.

Capricorn

Decembrie aduce multă tandreţe şi farmec personal. Devii foarte dornic din punct de vedere afectiv, eşti mai senin şi mai stăpân pe ţine, iar asta poate duce la relaţii mai echilibrate. Ianuarie te îndeamnă la revitalizarea unor ambiţii profesionale. Este o perioadă de progres prin acumulare. Vin şi sume suplimentare la bugetul personal. Doar problemele de sănătate se complică uşor la începutul iernii, dar sunt doar afecţiuni de sezon care nu trebuie să te îngrijoreze.

Vărsător

Se liniştesc apele în plan sentimental. Apar schimbări în stilul de viaţă. Devii mai pretenţios cu tine, dar şi cu copiii, acolo unde există. Vei fi atras, în continuare, spre activităţi deosebite şi bănoase. Chiar din decembrie ai putea începe să câştigi ceva mai bine. Ianuarie vine cu noi motivaţii pentru a munci, iar asta poate însemna că în luna următoare vor începe să apară roadele. În planul carierei, vei reveni la confortul anterior, fără să-ţi mai faci planuri măreţe, însă.

Peşti

Sfârşitul de an aduce o schimbare care poate fi periculoasă, în timp, pentru stabilitatea cuplului. Se modifică percepţia ta asupra relaţiei şi devii mai pretenţios, iar ianuarie şi februarie vor accentua această tendinţa. Te eliberezi de relaţii toxice. Cariera urcă pe primul plan. Simţi că a venit vremea să ocupi locul pe care îl meriţi, iar această reaşezare începe la finalul lunii decembrie. Se conturează o structura mult mai stabilă a vieţii profesionale.

Mai multe articole despre:
bogăţie dragoste horoscop horoscop iarnă