MENIU

Horoscopul cârnaților. Cum îi preferi, în funcție de zodie?

Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru CRĂCIUN

Cârnații sunt un preparat culinar apreciat, mai ales în această perioadă, însă puțini și-au pus problema dacă există o legătură între zodie și tipul de cârnat pe care îl preferi? Răspunsul este afirmativ, pentru că fiecare semn zodiacal are o personalitate unică, care se reflectă și în gusturile culinare. 

Berbec

Berbecii sunt persoane pline de energie, curaj și ambiție, care nu se dau în lături de la provocări. Ei preferă cârnații picanți, care le stimulează simțurile și le dau un plus de vitalitate. Problema, dacă o putem numi așa, este că vi se potrivesc chiar cârnații de BERBEC, deoarece conțin carne de oaie, usturoi, boia de ardei iute și alte condimente aromate.

 

Taur

Taurii sunt persoane calme, stabile și loiale, care apreciază confortul și plăcerile simple ale vieții. Ei preferă cârnații tradiționali, care le amintesc de copilărie și de mesele în familie. Cârnații de PORC sunt cei mai potriviți pentru ei, deoarece sunt gustoși, sățioși și ușor de făcut. 

Gemeni

Gemenii sunt persoane comunicative, sociabile și curioase, care adoră să încerce lucruri noi și să se distreze. Ei preferă cârnații exotici, care le oferă o experiență culinară inedită și le satisfac gusturile variate. Cârnații de curcan cu curry sunt perfecți pentru ei, deoarece conțin carne de curcan, lapte de cocos, curry și alte arome orientale.

Rac

Racii sunt persoane sensibile, afectuoase și protectoare, care își iubesc familia și prietenii. Ei preferă cârnații casnici, care le dau un sentiment de siguranță și de căldură. Cârnații de vită sunt cei mai potriviți pentru ei, deoarece sunt delicați, suculenți și hrănitori. 

Leu

Leii sunt persoane generoase, loiale și mândre, care își doresc să fie mereu în centrul atenției. Ei preferă cârnații sofisticați, care le reflectă personalitatea și le impresionează invitații. Cârnații de miel cu mentă sunt cei mai potriviți pentru ei.

Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru CRĂCIUN. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Fecioară

Îți plac cârnații picant și aromați, care îți stimulează simțurile și îți dau energie. Poți încerca cârnații de porc cu ardei iute sau cei de vită cu usturoi și cimbru.

Balanță

Scorpion

Dacă ești din această zodie, îți plac cârnații diverși și provocatori, care îți provoacă curiozitatea și îți îmbogățesc gusturile. Poți încerca cârnații de pui cu mere și scorțișoară sau cei de pește cu lămâie și mărar.

 

Săgetători

Sunt zodia care iubește aventura și diversitatea, inclusiv în domeniul culinar. Din acest motiv, aproape orice variantă culinară este posibilă.

Capricorni

Sunt atrași de mâncărurile exotice, picante și aromate, care le stimulează simțurile și le oferă o experiență nouă. De aceea, cârnații care li se potrivesc sunt cei de de pește cu lămâie și mărar, care aduc un plus de prospețime și savoare sau mai autohtonii cârnați de porc cu ardei iute.

Vărsătorii

Nativul din Vărsător nu prea ţine cont de orele de masă, de ceea ce mănâncă, de cantitate şi chiar de calitatea preparatelor pe care le consumă. Așadar, nu este tip de cârnat preferat, problema este canitatea și anturajul, pentru că rareori se întâmplă să ia masa singur. Atenție însă, are o o latură culinară exotică.

Peștii

Este o zodie căreia îi plac, în general, mâncărurile suculente și carnea de pește sau de pasăre. Aceste pasiuni se transferă și asupra tipului de cârnat preferat, acesta putând fi unul proapăt, de grătar, mai adegraba decât unul semiuscat sau afumat.

Mai multe articole despre:
horoscop carnati zodie craciun