MENIU

Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 iunie. Ce poţi face să ai mai mulţi bani!

Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vor exista unele conflicte la locul de muncă, și din această cauză poți să fi afectat/ă din punct de vedere financiar. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite!

Dacă anumiți prieteni îți vor cere ajutorul în această săptămână, trebuie să găsești cea mai bună variantă pentru a-i sprijini, chiar dacă asta înseamnă că vei face tu anumite compromisuri! Fii cât poți de chibzuit/ă!

Dacă debutul săptămânii te va găsi într-o situație financiară bună, lucrurile se vor schimba radical în weekend. Așteaptă-te la câteva zile mai dificile, așa că pregătește-ți câteva rezerve!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea succes la locul de muncă, iar afacerile tale merg din ce în ce mai bine. Eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură, însă pentru a te bucura de rezultate, trebuie să iei o pauză.

Este vremea să alegi între ce vrei cu adevărat: odihnă sau bani. Astrele te sfătuiesc să te gândești cu atenție, deoarece trebuie să existe un echilibru între cele două planuri ale vieții tale.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu te baza pe instinct, ci doar pe logică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea noroc la bani. Cineva îți va returna un împrumut pe care îl credeai pierdut, sau cine știe, poate chiar vei câștiga la loterie. În tot cazul, se va simți o îmbunătățire a situației tale financiare.

Dacă locul de muncă actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, astrele te sfătuiesc să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi în domenii noi.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil un partener sau un angajat îți va sabota acțiunile și vei ieși în pierdere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi destul de grea pentru tine, mai ales dacă nu ți-ai pus deoparte câteva economii. Încearcă să nu mai repeți aceleași greșeli din trecut și să dovedești celor din jur că te-ai maturizat!

Dacă un prieten sau un coleg îți cere o anumită sumă de bani, trebuie să îl refuzi cât mai elegant. Nu te grăbi să acționezi așa cum îți dictează inima!

La job, atmosfera este din ce în ce mai relaxată și din fericire, superiorii te privesc cu încredere și admirație. Ține-o tot așa și vei avea parte de lucruri bune! 

Citiți în continuare pe eva.ro

Mai multe articole despre:
horoscop iunie bani iubire