MENIU

Horoscop zilnic. 9 octombrie 2015. Cele mai vorbărețe zodii

Horoscop zilnic. 9 octombrie 2015. Dacă vreți să aflați ce zodii au chef de taclale astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Ai probleme în cuplu, dar pot fi rezolvate cu o discuție serioasă. Din fericire, ești foarte comunicativ astăzi, astfel că ai mari șanse să găsești calea de împăcare.

TAUR

Te gândești doar la weekend. Nu ai chef de nimic practic și încerci să te ferești de responsabilități. Din păcate, ai multă treabă de făcut și timpul trece foarte greu.

GEMENI

Acumulezi datorii și situația ta financiară e din ce în ce mai șubredă. Caută o nouă colaborare sau o reorientare profesională! Ai nevoie urgentă de o schimbare pe plan economic.

RAC

Începi ziua mai greu, însă prinzi încredere odată cu trecerea orelor. Cu toate că ambiția pare să te fi părăsit, reușești să duci la bun sfârșit câteva lucruri deosebite.

Horoscop zilnic. 9 octombrie 2015. Balanțele sunt dezechilibrate

LEU

Muncești pe brânci astăzi pentru a termina toată treaba înainte de weekend. Izbutești, dar ești epuizat la final. Acasă, te așteaptă alte mici probleme.

FECIOARĂ

Cu toate că sperai că lucrurile vor decurge în favoarea ta pe plan profesional, ai parte de câteva mici dezamăgiri care te demoralizează. E nevoie de o discuție cu șefii.

.............

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

.............

BALANȚĂ

Nu ești în cea mai bună formă. Cu toate că ai avut șanse numeroase de a te afirma, le-ai ratat pe toate și acum regreți. Nu intra în panică! Vor veni și altele.

SCORPION

Gelozia ta este la cote maxime. Cauți tot felul de motive pentru a începe discuții în contradictoriu cu persoana pe care o iubești. Din fericire, nu găsești niciun indiciu concret care să îți susțină temerile.

Horoscop zilnic. 9 octombrie 2015. Săgetătorii sunt distrați

SĂGETĂTOR

După o perioadă foarte activă, iei o pauză de la toate îndatoririle. Nu este momentul potrivit, iar atitudinea ta este considerată neprofesionistă de cei de la locul de muncă.

CAPRICORN

Ai fel de fel de idei care să te ajute să ieși din criză, însă doar norocul te poate salva. Ca prin minune, reușești să dai lovitura, însă nu este de ajuns.

VĂRSĂTOR

Te temi de singurătate. Ai fost neglijat de prieteni în ultima vreme, iar acest lucru te-a demoralizat. Trebuie să ieși mai mult din casă, să întâlnești oameni noi.

PEȘTI

Vorbești mult și atragi multă lume în jurul tău. Faci glume și destinzi atmosfera, însă puțini sunt cei care te iau în serios, iar acest lucru nu îți este pe plac.

Mai multe articole despre:
null