MENIU

Horoscop zilnic. 19 martie. Cui îi sunt potrivnice astrele astăzi

Horoscop

Horoscop zilnic. Capricornii sunt marii dezavantajați ai zilei de joi, 19 martie 2015, însă și alte zodii o duc rău azi. Găsiți toate previziunile pentru azi în horoscopul zilnic de mai jos.

BERBEC

Berbecii își testează limitele azi. Simt nevoia să evadeze, să își folosească energia. În același timp, nativii acestei zodii se simt neînțeleși azi, însă cum reușesc să își țină mintea ocupată, gândurile rele nu se apropie deloc de ei.

TAUR

Ambițioși, taurii își forțează norocul pe toate planurile, în dragoste, în afaceri, unii dintre ei chiar și în trafic. Riscurile sunt mari, însă influxul de adrenalină este pe placul lor. Este o zi importantă pentru cei născuți sub semnul Taurului, care se pot îmbogăți sau îndrăgosti într-o clipă.

Horoscop zilnic 19 martie. Leii au o nouă obsesie

GEMENI

Planuri. Mulți Gemeni s-au săturat de monotonia care-i înconjoară și încep să pună la punct fel de fel de proiecte și fantezii. O dată exactă pentru punerea lor în practică nu este încă stabilită, însă nimeni nu-i oprește să viseze și astăzi la zile mai bune.

RAC

O zi magnifică pentru Raci. Au un program încărcat, dar numai cu activități plăcute. Vor să se distreze și mulți dintre ei o vor face până noaptea târziu, chiar dacă weekendul n-a venit încă. Singurele probleme sunt cu sănătatea, mai multe mici afecțiuni sâcâindu-i pe cei născuți sub acest semn al zodiacului.

LEU

Mereu pasionați de ciudățenii, Leii își găsesc azi un nou hobby. Își vor petrece toată ziua și chiar și o bună parte din noapte apropfundându-l.

.........

Promoţii la eMAG. Toate ofertele de astăzi sunt enumerate AICI.

.........

FECIOARĂ

Fecioarele sunt predispuse la întâlniri surprinzătoare. Vechi prieteni vor reapărea de nicăieri azi, iar discuțiile lungi sunt greu de evitat. Nativii acestei zodii vor încheia ziua veseli, alături de cei dragi.

BALANȚĂ

Câștiguri materiale semnificative la orizont pentru Balanțe, însă fereastra de acțiune este extrem de mică. Nativii acestei zodii trebuie să-și ia inima în dinți și să ia câteva decizii pe care le amână de prea multă vreme.

Horoscop zilnic 19 martie. Vărsătorii se plâng fără oprire. Peștii sunt distrați

SCORPION

Pierderi. Scorpionii n-au noroc azi, fiind chiar loviți de unele ghinioane teribile. Sunt distrați și nervoși, ceea ce îi face destul de iritabili și nesuferiți pentru toți cei din jur. Lucrurile nu merg bine nici la locul de muncă, dar nici în relațiile personale.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se simt în sfârșit apreciați. Fac fapte bune și sunt răsplătiți pe măsură. Mereu în căutarea unor dovezi concrete, nativii acestei zodii le primesc azi într-o măsură pe care nu și-o închipuiseră posibilă.

CAPRICORN

Frica de eșec îi face pe Capricorni să reevalueze și să cântărească și cele mai simple probleme care apar azi. Strâmtorați financiar, ei încearcă să taie din cheltuieli, dar rezultatele nu se văd, ba chiar reușesc să-și îngreuneze viața.

VĂRSĂTOR

Revenirea frigului nu e pe placul Vărsătorilor, care se plâng toată ziua de vreme și de nedreptățile vieții. Sunt ușor de enervat azi, însă reușesc, în mare parte, să depășească acest mic și ridicol impas emoțional.

PEȘTI

Deși dispun de un simț al observației foarte ascuțit, Peștii nu văd lucruri care sunt chiar în fața lor. Aceste neatenții pot să îi coste pe viitor, mai ales că este o perioadă foarte avantajoasă pentru afaceri.

Mai multe articole despre:
zodii horoscop zilnic 19 martie