MENIU

Horoscop. Trigonul semnelor de foc aduce multă energie şi iniţiativă

Desi iarna incepe sa devina din ce in ce mai vizibila, sa nu crezi ca vei deveni mai linistit si ca vei simti nevoia sa te retragi la caldura. Din contra.

Trigonul de foc de marti incinge spiritele si aduce energie, dorinta de libertate si multa pasiune. Toti vor dori sa iasa in fata si sa isi expuna ideile. Si de ce nu, sa se distreze.

Berbec/ Ascendent in Berbec

Piramida de foc de la inceputul saptamanii (Uranus in Berbec, Luna in Leu, Saturn in Sagetator) iti da apa la moara. Ai chef sa te exprimi, sa te plimbi, sa filozofezi, sa iti urmezi pasiunile. Totul bine si frumos, dar ai grija si de nevoile partenerului. Incearca sa nu ceri mai mult decat oferi. Vei vedea ca in weekend vei fi rasplatit pentru intelegere.

Taur/ Ascendent in Taur

Venus inca mai sta in Balanta cateva zile si te sustine in toate. Bine ca sunt doua zile de vacanta(luni si marti) ca ai un mare chef de harta cu cineva la serviciu. Profita de zilele astea si stai si pe acasa, bucura-i pe cei dragi cu prezenta ta. De sambata incolo, o sa ai ochi si urechi doar pentru partener.

Gemeni/ Ascendent in Gemeni

Toata energia ta se duce catre celalalt, partener de viata sau de afaceri. Esti dispus sa lasi mult de la tine astfel incat zona relationala sa functioneze. Inveti sa faci compromisuri si desi esti mai neserios din fire, de data asta alegi o atitudine de om cu responsabilitati. Parca si tie incepe sa iti placa joaca asta de-a maturitatea.

Rac/ Ascendent in Rac

Ciudate zile pentru tine. Trigonul asta de foc nu iti da pace. Altadata, in timpul zilelor libere, erai primul care voia sa stea acasa. Ei bine, saptamana asta, ceva te trage la serviciu. Un proiect nou, reevaluarea unei situatii, preluarea sarcinilor unui coleg. Si in loc sa te odihnesti, esti cu ochii pe telefon sau pe laptop. Poate in weekend te mai relaxezi si tu.

Leu/ Ascendent in Leu

Toata saptamana te joci de-a alba neagra. Ceva ceva te face sa crezi ca poti castiga orice pariu. Si s-ar putea sa ai dreptate, mai ales joi sau vineri. Ai si toate vorbele la tine. Ceilalti te privesc si te asculta fara sa puna prea multe intrebari. Oricum, esti un interlocutor de temut saptamana asta.

Fecioara/ Ascendent in Fecioara

Iti propun un targ. Zilele astea las-o mai moale cu reamenajarea casei, curatenia si ce mai crezi tu ca e de facut prin casa. Stiu ca vrei sa fie perfect, dar s-ar putea sa obosesti foarte usor zilele astea. Mai bine ai avea grija de corp si suflet. O baie aromata, un masaj si cateva ore de somn in plus iti vor echilibra organismul.

Balanta/ Ascendent in Balanta

Ai un dor de duca de nici tie nu iti vine sa crezi. Si peste tot pe unde ajungi, dai din gene si gata, ai mai cucerit cativa noi admiratori. Ai un plan, vrei o schimbare? E momentul cel mai bun sa plantezi semintele. Nu iti promit ca vei culege roadele, insa, in perioada asta, rabdarea este cel mai bun aliat.

Scorpion/ Ascendent in Scorpion

Sunt zile in care te simti buricul pamantului, mai ales in domeniu profesional. Toate iti merg din plin. Parca si banii sunt mai multi ca altadata. Si chiar daca nu ii simti in buzunar, inseamna ca ai avut ce sa faci cu ei. Poate ca ar fi cazul sa te gandesti si la o investitie sau la depunerea lor intr-un cont.

Sagetator/ Ascendent in Sagetator

Te faci remarcat prin profunzime, intelepciune si idei progresiste. Plus ca te gandesti si tu ca e nevoie de o schimbare serioasa in viata ta. Deocamdata e la nivel mental, insa iti faci planuri de pe acum. Ori vrei sa treci la casa ta, ori vrei un job sau o casa noua, zi si noapte doar asta ai in cap.

Capricorn/ Ascendent in Capricorn

Curiozitatea este la cote inalte saptamana asta. Vrei sa afli o groaza de lucruri. Si depui destul timp in acest sens. Daca esti intr-o pozitie de autoritate, s-ar putea sa oferi diverse avantaje subalternilor. Daca nu esti conducator, autoritatile iti vor acorda o prima sau te vor lauda pentru o reusita.

Varsator/ Ascendent in Varsator

Faci planuri cu partenerul de o calatorie. Poate de sarbatori sau poate pur si simplu un weekend romantic undeva intr-o tara exotica. Bani si timp se gasesc. Plus ca pasiunea ta creste pe zi ce trece. Parca iti pasa mai putin de anturaj zilele astea. Simti nevoia sa te retragi putin.

Pesti/ Ascendent in Pesti

Nici tie nu iti vine sa crezi. La serviciu s-au asezat apele, in sfarsit te simti si tu stapan pe tine. Relatia de cuplu merge din ce in ce mai bine, nu neaparat pentru ca ai depus vreun efort. Daca esti singur(a), fii numai ochi si urechi in jurul tau ca s-ar putea sa apara alesul sau aleasa, poate chiar printre cei de la birou.

Sfatul astrologului: majoritatea planetelor sunt in mers direct, in afara de Uranus care este inca retrograd pana pe 25 decembrie. Ceea ce inseamna ca e momentul sa incepi sa construiesti, cu pasi mici, noua ta viata. Din ianuarie incolo s-ar putea sa vina surprizele si sa nu mai depinda doar de tine ceea ce iti doresti.

Articolul integral aici.

Mai multe articole despre:
horoscop trigon