MENIU

Horoscop complet pentru luni, 30 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

<p>HOROSCOP ZILNIC</p>

Gandirea noastra logica, rationala ar putea fi tulburata de imaginatia debordanta de care dam dovada, dar si de nevoia tot mai mare de a ne urma dorintele.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Berbecii sunt dispusi sa-si asume riscuri pentru a obtine ceea ce-si doresc, afisand optimism si determinare in realizarea planurilor lor. Insa, in spatele atitudinii optimiste pe care o afiseaza, Berbecii sunt macinati de indoieli referitoare la rezultatul final al eforturilor lor. Secretul reusitei lor consta in a-si construi o strategie bazata pe informatii concrete, exacte, dar asumandu-si si existenta unor elemente pe care nu le au sub control.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Nu este cazul ca Taurii sa-si demareze planurile pentru viitorul apropiat caci informatiile pe care le detin azi se vor dovedi false sau incomplete maine. Pe plan familial, Taurii vor fi preocupati sa scape de unele obligatii si/sau treburi de facut pe care le-au tot amanat in ultimul timp. Pe plan sentimental, comportamentul nativilor din Taur capata accente tot mai romantice, simtind astfel tot mai mult nevoia de timp petrecut in doi, in intimitate.

GEMENI – Horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Gemenii vor fi destul de agitati pentru ca-si dau seama cat de multe lucruri trebuie sa puna la punct. Au un program incarcat si nu stiu cum sa-si prioritizeze obligatiile astfel incat sa nu dezamageasca. Starea de confuzie a Gemenilor va disparea, insa, atunci cand vor decide sa amane luarea unei decizii de mare impact.

RAC – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Cu o imaginatie hiperactiva, Racii gasesc numeroase cai de a-si indeplini dorintele, insa, incet-incet, metodele identificate de ei se vor dovedi, una cate una, ineficiente pentru ca tot apar informatii noi in “ecuatie”, dandu-le astfel peste cap planurile. In ciuda frustrarii ca nu ajung acolo unde vor, Racii trebuie sa se impace cu ideea ca nu pot preveni neprevazutul.

LEU – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Leii dau dovada de multa abilitate in luarea deciziilor, insa chiar si asa risca sa altereze o relatie profesionala daca actioneaza sub impulsul momentului, in loc sa mizeze pe o abordare rationala. Pe de alta parte, pe plan sentimental, Leii descopera sau redescopera fascinatia pentru o persoana speciala din viata lor, fapt care o sa-i consume emotional, dar o sa le ofere si satisfactie.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

Conexiunile emotionale ale Fecioarelor sunt destulor de fragile, nativii acestei zodii intampinand greutati in relationa cu cei din jurul lor, preferand detasarea. Insa acest comportament nu le este unul favorabil, caci risca sa piarda o oportunitate profesionala prin raceala si chiar lipsa de interes afisate.

Vezi mai multe pe lyla.ro.