MENIU

HOROSCOP COMPLET marţi, 23 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

<p>HOROSCOP complet</p>

Reusim sa ne concentram mai eficient asupra propriilor interese datorita capacitatii crescande de a ignora “zgomotul de fond” din jurul nostru.

Setati pe obtinerea de rezultate, nativii multor zodii vor fi adevarate masinute de lucru. Insa acest lucru presupune si neglijarea unor aspecte din viata personala. Chiar daca nu primim imediat critici, cand se calmeaza apele, familia sau persoana iubita ar putea veni cu mustrari.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Berbecii nu se lasa pana nu dau totul in mediul profesional, pana ce planul lor sau chiar si o activitate simpla nu ies exact cum isi doresc ei. Se implica puternic si impresioneaza prin creativitate si eficienta. Insa, nativii din Berbec trebuie sa aiba grija cum isi impartasesc ideile. Tind sa se lase dusi de val si sa-si prezinte viziunea intr-un mod prea agresiv, de “dictat” nu de propunere, mai ales in fata superiorilor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Taurii ar prefera sa fie cu ei insisi astazi, sau doar in compania apropiatilor, nu in miezul problemei la locul de munca. Insa aceasta dorinta nu ii face sa fie delasatori pe plan profesional, ci dimpotriva, ii determina sa lucreze mai eficient pentru a scapa mai repede de obligatiile de munca. Daca reusesc sa-si finalizeze treburile mai repede, vor avea parte de o iesire in oras foarte placuta sau de o seara in doi cu adevarat speciala.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Gemenii isi ridica semne de intrebare cu privire la o decizie luata in urma cu ceva vreme. Se intreaba daca au actionat corect si daca altfel ar fi fost mai bine. Pierd timpul cantarind ceva ce nu pot schimba. Daca pot ameliora o situatie, atunci sa-i dea bice! Daca nu pot, risca sa-si iroseasca energia degeaba si sa-si compromita starea de spirit in mod inutil.

RAC – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Racii care au debordat pana acum de incredere in sine revin cu picioarele pe pamant, raportandu-se cu mai multa logica si ratiune la ei insisi. Inca incearca sa se descopere si sa-si dea seama care este cel mai bun pentru ei. Se afla emotional si psihic la o rascruce, iar greutatea alegerii ii impovareaza, cu atat mai mult cu cat le este greu sa-si impace si dorintele sufletului, si planurile rationale ale mintii. Racii se zbat sa gaseasca un echilibru intre cele doua.

LEU – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Leii sunt pregatiti sa faca inca un pas inainte pe plan profesional. Au un proiect, o obligatie sau o sarcina de serviciu care ii preseaza. Insa isi vor pune folosi toata energia pentru a duce la bun sfarsit ce au de facut si chiar vor avea succes. Spre seara, insa, tot efortul ar putea sa se resimta printr-o oboseala fizica puternica.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 23 septembrie

Un val de optimism determina nativii din Fecioara sa-si asume un angajament important. Fie ca este vorba de o relatie de cuplu, fie de o investitie majora, fie de o oportunitate in mediul profesional, Fecioarele nu se vor da in laturi si vor spune “Da” raspicat. Atentie insa! Nativii din Fecioara trebui sa cantareasca logic angajamentul pe care intentioneaza sa si-l asume caci exista riscul sa se inhame la mai mult decat pot duce.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 23 septembrie