MENIU

Horoscop complet luni, 27 octombrie

Chiar daca suntem tentati sa ne ignoram responsabilitatile astazi, vom sfarsi prin a face tot ceea ce trebuie facut.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Berbecii se scufunda in treburi domestice astazi, dar nu pentru ca le constientizeaza necesitate, ci pentru ca prefera astfel sa-si distraga atentia de la complexitatea unei relatii care-i framanta. Degeaba fug insa de problema. Pana nu o vor privi in fata nu vor reusi sa o depaseasca cu adevarat.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Resursele Taurilor sunt destul de limitate astazi, motiv pentru care se vad nevoiti sa se regrupeze, sa ceara ajutor si sustinere. Spre norocul lor, ajutorul va veni de la cineva care nu-i va tine datori pe viitor pentru favorul facut.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

O intalnire cu cineva important ar putea da jos Gemenii de pe norisorul pe care s-au urcat, aducandu-i destul de brutal cu picioarele pe pamant. Gemenii trec prin stari tulburatoare pe care le pot, insa, depasi daca se concentreaza pe prezent si nu pe posibilitatile viitorului.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Obligatiile pe care le au Racii le genereaza mult stres si se interpun in cautarea lor pentru relaxare. Insa lipsa de chef sau chiar furia, revolta care se isca in sinea lor nu trebuie sa-i indepateze de activitatile de altfel foarte productive pe care le au de indeplinit. Daca trec peste starea lor nu tocmai roza si se pun pe treaba vor putea beneficia de fructele eforturilor lor.

Restul zodiilor pe Lyla.ro.