MENIU

Horoscop 9 aprilie 2017! Ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de Florii

Capricornii trebuie să fie foarte atenți la informațiile pe care le primesc astăzi. Citește previziunile pentru 09.04.2017.

Berbec

Nu sta degeaba într-o astfel de zi, chiar dacă, aparent, nu ai nimic important de făcut. Ziua e prea plină de resurse de energie și de acțiune că s-o lași să treacă lenevind, dormind, așteptând, visând fără țintă. Tot ce întreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care îl deschizi acum duce departe, că atare apucă-te serios de o treabă solicitantă, cu un consum maxim de energie, pentru că roadele vor fi mai mult decât bune! E că și cum se aprinde scânteia care declanșează o flacără mistuitoare, care te copleșește pur și simplu, dar îți place această atmosferă dinamică și entuziastă. E pe șablonul firii tale, că atare e bine să pornești repede ceva nou, îndrăzneț, măreț, pentru că evoluția va fi rapidă.
 
Taur
 
Fii mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faci, pentru că ai o oarecare tendința spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe ține te costă într-un final, deci ce rost are să investești într-un scop mai multă energie decât ar fi necesar? Cântărește cu atenție ce resurse merită să pui în joc pentru ceea ce ți-ai propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu vei obține rezultate mai bune. Dacă cineva te trage de mâneca s-o lași mai moale, să nu te agiți atâta, să nu te stresezi mai mult decât e cazul, ar fi bine să-l asculți. El poate fi greierașul de lângă urechea ta care îți spună ce e mai bine să faci.
 
Gemeni
 
Ești foarte preocupat de trecutul tău, de copilărie, de vremea când te aflai la casă părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ți revin acum în memorie, ci episoade triste, melancolii și nostalgii apăsătoare, evenimente care te-au marcat și care te întorc, iar și iar, în același loc. A venit vremea să închizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experiență ta de viață, dar nu are rost să îți tot aduci aminte de cele întâmplate cândva. Ți-ai învățat lecția, deci nu te mai refugia în trecut: nici în amintirile frumoase de care ți-e dor, dar nici în amintirile triste… care te dor.
 
Rac
 
Nu mai pedala cu atâta înverșunare, sub imperiul fricii, de parcă cineva te-ar urmări de la spate cu securea! Laș-o mai încet cu starea de panică ce te cuprinde, pentru că acest stres chiar nu-și are rostul. Dacă te-ai mai relaxă și tu un pic, dacă ai vedea că tot ce ți se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte și alții fără să se streseze atâta, poate ai înțelege că ai multe alte lucruri la dispoziție care ți-ar oferi bucurie. Trece în revistă lungă lista de lucruri frumoase pe care le ai, și lasă-le deoparte pe cele care îți lipsesc deocamdată. Descoperă cât de multe alte lucruri de preț sunt chiar la îndemână, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

Leu
 
Ia și tu lucrurile mai în glumă, nu le mai trata că pe niște poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxanta în care numai o atitudine glumeață și jucăușă te poate scoate din impas. Râzi, glumește, joacă-te un pic, sau, dacă tu nu ești în cea mai veselă dispoziție, alătura-te celor care se comportă așa, pentru că râsul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni puși pe distracție, pentru că alături de ei îți vei recăpăta mult mai ușor bună dispoziție și cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viață văd că ai nevoie de ajutor și te vor înconjura cu mult umor și voie bună.

Fecioară
 
Decât să te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poți trece, concentrează-ți atenția dincolo de acest blocaj. Când realitatea din jurul tău nu e tocmai ofertanta, te poți gândi la visele tale cele mai frumoase. Nu înseamnă că trăiești în iluzii, dar, cel puțin pentru o vreme, cât timp ceea ce se petrece în jurul tău, nu e tocmai motiv de bucurie, poți să te hrănești cu vise, speranțe și planuri de viitor, care îți abat atenția de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine să nu devii obsedat de acest hop, ci să te gândești ce frumos va fi mâine, peste o săptămâna, peste o luna, când totul va merge iar perfect!

Balanță
 
Iubirea vine că un fel de balsam după o perioadă grea. Poate tocmai ai trecut printr-o despărțire sau un eveniment trist care a lăsat urme în inimă ta și nu mai crezi că poate să vina ceva bun la orizont care să-ți distragă atenția de la suferința ta, dar fii atent la ceea ce apare după colț. Uneori, pentru a te vindecă de o fostă iubire eșuată cel mai bine e să deschizi poartă către o  iubire,   se poate  chiar azi, când nici nu știi de unde se ivește  de  iubi din nou. Nu    de fostele relații, nu le  trece iar  iar  , ci-1select11  iubirea care vine către . Riști  n-o vezi  strai cu ochii  pământ-torni -n cap…   

Scorpion
 
Iubirea nu e  doar de artificii, baloane   Frumoși  pe  alb, ci poate      prin cele  mărunte gesturi. Cel drag îți poate   de mult  la  printr-un banal semn prin care îți  de fapt-1select11 de ,  e preocupat de   de zi cu zi, -îmbrăcat bine,   mâncat  altele de genul acesta, aparent banale.-1select11, pentru  e mult   decât cine știe ce cadouri scumpe  buchete imense de flori. Puteți    cele  nesemnificative gesturi de afecțiune:  mâncați din aceeași    faceți  . Tot iubire e  !
 
Săgetător
 
Vestea  care sosește azi e  o  de aer proaspăt după o    obositoare. De fapt, îți propui  lași orice  la o , măcar pentru o zi,   regăsești bucuria de  zâmbi     bine alături de cei dragi. Copiii  alături de     cumva la nivelul lor, pentru , la  urmei,    un copil interior care are nevoie  se manifeste liber,  facă ce vrea,  se joace,  se elibereze de griji.   într-o astfel de zi   -o închei cu un sentiment de relaxare ,   cum ar fi o zi de .   motive de   , de  , de  sărbători chiar!

Capricorn
 
Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschiși, ci fii foarte atent la tot ce vine către ține azi, deoarece apăr soluții sau instrumente palpabile de a-ți împlini visele frumoase. Practic, găsești oamenii potriviți care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informația de care aveai nevoie pentru a începe să clădești ceea ce doar visai, deci vei combină perfect ce-ți transmite sufletul prin dorințe și ce găsești material în jurul tău că visul respectiv să capete formă. Ai motive de bucurie să descoperi că tot ce ai făcut până aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, văzut, cântărit, arătat, semn că n-ai visat în zadar, ci ai și construit ceva!
 
Vărsător
 
Nu te grăbi să renunți la un proiect doar pentru că ți se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Uneori, abandonul survine cu câteva clipe înainte de a se arată efectele muncii depuse, deci nu renunță încă! Mergi mai departe, cu încredere în șansa finală, pentru că ți-ar părea rău să spui acum stop și mâine să afli că altul a trecut pe aici și a cules roadele eforturilor tale de până acum. Ești aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasă neîncrederea la o parte și vâslește mai departe cu spor, chiar dacă încă nu se vede tarmul… Nu e departe!
 
Pești
 
Te simți ignorat și nebăgat în seamă, dar în loc să stai și să suferi pentru acest tratament care nu-ți place, mai bine ți-ai revizui atitudinea să descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tău de te dau la o parte. Sigur e o problemă de comunicare la mijloc, ei nu te înțeleg pe ține, tu nu-i înțelegi pe ei, și de aici se nasc animozitățile. Recunoaște că nu ești întru totul de acord cu cei din preajmă ta, deci de ce ar fi ei de acord cu ?-unicitatea, admite  fiecare e altfel decât celălalt,  fiecare trebuie   acceptați unii pe alții chiar  așa, diferiți fiind. Nu pretinde  lumea  se adapteze la stilul , ci   ceva   integrezi  acel mediu.