MENIU

HOROSCOP 25 februarie

HOROSCOP 25 februarie

HOROSCOP - Descoperă ce-ți pregătesc astrele pentru ziua de marți. 

HOROSCOP BERBEC

Vei fi teribil de plictisită de rutina pe care trebuie să o înfrunți zi de zi. Acest sentiment de monotonie poate deveni chiar periculos, pentru că te-ar putea împinge să faci ceva absurd sau prostesc din dorința de a experimenta ceva inedit. Te poți aștepta la un câștig nesperat pe parcursul zilei de astăzi. Din nefericire, viața ta sentimentală va fi plictisitoare și ea.

HOROSCOP TAUR

Climatul astral te va îndemna să îți analizezi cu atenție situația din prezent și să-ți faci planuri pentru viitor. Există riscul să te simți lipsită de energie, nu neapărat din cauza eforturilor depuse, ci din cauza stresului la care ești supusă în permanență. Vei avea parte de o conversație cu iubitul tău care te va binedispune.

HOROSCOP GEMENI

Dacă ești măritată, vei simți că relația cu soțul tău este mai solidă ca niciodată. Din acest motiv, nu vei ezita să-i oferi spațiul și intimitatea de care are nevoie. La muncă, trebuie să te ferești să te suprasoliciți, pentru că sănătatea ta ar putea avea de suferit.

HOROSCOP RAC

Vei avea posibilitatea de a-ți pune în practică unele dintre ideile tale, datorită determinării de care vei da dovadă. Încearcă să-ți stăpânești comportamentul impulsiv la care ești predispusă și care ți-ar putea crea neplăceri. Spre seară, ți se va părea că partenerul tău se comportă într-un mod de parcă s-ar afla într-o competiție cu tine.

HOROSCOP LEU

Vei avea impresia că universul conspiră împotriva ta și că toate problemele posibile îți dau ție bătăi de cap. Nu te vei înțelege cu unii colegi de muncă, iar atmosfera familială va fi îngrozitoare. Pe plan amoros, va existat o stare de tensiune evidentă între tine și partenerul tău.

Citește predicțiile pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
horoscop 2014 25 februarie