MENIU

HOROSCOP 23 mai 2019. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 23 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de joi, 23 mai 2019. 

Berbec
Nu accept, astăzi, să stai mai mult la job, pentru că la amiază o să aflii că cei din familie au făcut deja planuri pentru seară. Munc este importantă, însă în ultima vreme i-ai cam neglijat pe cei de acasă.

Taur
Ai parte de o discuție neplăcută cu cineva. Te enervezi, dar te abții să spui ceva. Nu-i nimic, vei uita totul spre seară când partenerul îți va face o surpriză și îți va da o veste care te va face să sări în sus de bucurie.

Gemeni
Ți se face o surpriză de proporții. Este vorba de ceva ce îți doreai de mult timp, dar la care nu mai îndrăzneai să speri. Ești copleșit și, pe moment, rămâi fără cuvinte, nici măcar nu le vei putea mulțumi.

Rac
De curând, a apărut o schimbare în viață ta și încă nu ai reușit să te obișnuiești cu asta. Deși faci eforturi să te acomodezi, încă te simți inconfortabil în nouă postură. Nu-ți fă griji că nu e nimic de rău, doar că este ceva nou.

Leu
În ciuda faptului că ești epuizat după zilele de muncă, îți faci planuri să ajungi în mai multe locuri astăzi. Ai grijă și la sănătate, prea te-ai obișnuit să ignori nevoia organismului de odihnă.

Fecioară
Ai o zi mai relaxată, astăzi. Cei din jur se ocupă de toate problemele tale și de tot ceea ce ai de făcut. Ești încântat de modul în care decurg lucrurile, fără că tu să fii nevoit să miști vreun deget.


Balanța
Aștepți o veste și îți faci prea multe griji pentru ceea ce urmează să afli. Încearcă să fii puțin mai calm pentru că altfel o să te pierzi tocmai când va trebui să fii mai lucid. Seara vei avea parte de momente de relaxare.

Scorpion
Ți-ai programat o sesiune de shopping astăzi. Chiar dacă, de obicei, nu te uiți la bani când vezi ceva ce-ți place, încearcă, totuși, să fii cumpătat. Treci printr-o perioadă în care te poți trezi cu cheltuieli neprogramate.

Săgetător
Afli că cineva pe care nu îl cunoști foarte bine te-ar putea ajuta mai mult decât cei din familie. Abține-te să acționezi până nu afli mai multe despre acea persoană. Nu poți ști la ce să te aștepți.

Capricorn
Vei avea parte de câteva ore agitate la muncă. Ai multă treabă de făcut, mai ales că șefii îți cer ceva ce trebuia să fie gata abia peste o săptămâna. Deși ții la perfecțiune, nu te mai pierde în detalii dacă vrei să termini la timp.

Vărsător
Cineva drag are nevoie de ajutorul tău și ești dispus să renunți la tot ceea ce aveai în plan că să i te poți dedică total. Chiar dacă va trebui să recuperezi în weekend timpul pierdut azi, nu regreți pentru că știi că ai fost de folos.

Pești
Ești surprins să afli că cineva în care aveai mare încredere te-a trădat. Chiar dacă ești foarte afectat, încearcă să treci cât mai repede peste acest moment. Ai multe pe cap și nu trebuie să te lași doborât de acest mic incident.

sursa