MENIU

HOROSCOP 2019. Se anunță un an greu pentru aceste zodii!

HOROSCOP 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru anul 2019!

HOROSCOP 2019. Dacă în prima jumătate a anului 2018 ne-am aflat sub dominația semnelor Fixe, ca mai apoi să o experimentăm pe cea a elementului Mutabil, în 2019, se poate spune că același joc discret între Mutabil și Fix marchează firmamentul cosmic. Spre sfârșitul anului, când Jupiter părăsește domiciliul său diurn și se mută în Capricorn, se prefigurează supremația elementului Cardinal și primii boboci ai noului început cu care va veni la pachet anul 2020, nu doar din punct de vedere al cifrei rotunde, dar și din punct de vedere astral. Dar cum atmosfera unui an întreg nu se poate judeca doar pe baza unei viziuni reducționiste ca aceasta, vă invit să-l privim mai în detaliu.

HOROSCOP 2019. Berbec

HOROSCOP 2019.  În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poți lucra la consolidarea relației de cuplu și la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoțional mai profund. În februarie și martie, reflectorul cosmic se ațintește pe viața ta socială, semn că poți să-ți faci prieteni noi și suda amicițiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime, indiciu cum că-ți vine ușor să legi relații și să le menții. Dispui de toate atuurile pentru a-ți forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreții și să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viața sentimentală, fiind avantajați/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinților în iulie sau poate niște complicații în cazul celor care au copii dintr-o altă relație anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunță o perioadă propice oficializării relațiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afișarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forțe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

HOROSCOP 2019.  Taur

HOROSCOP 2019.  În primul trimestru al anului, atât viața sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât și cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toți dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuși lucrurile în viața ta socială și revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine și cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forți dintre tine și cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceștia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental și-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflați/te în relații cu ștate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine și nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

HOROSCOP 2019. Gemeni

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relația voastră este una destul de liniștită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucrați așadar la comunicare, aveți mai multe discuții de substanță unul cu celălalt și încercați să nu vă ascundeți nimic. Doar așa nu o să vă sabotați reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relația ta cu partenerul să înregistreze unele complicații, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forțe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificați și confuziile cu privire la banii deținuți la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgașul normal între tine și persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergențe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luați măsuri serioase pentru a le preveni. Puteți începe, de exemplu, prin a renunța la unele prejudecăți și la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relația cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiți forța de a vă face unele destăinuiri care vă apropie și mai mult, fie pentru că legați și un parteneriat profesional, semn că relația voastră avansează pe alte planuri. Nu încurați însă oalele.

HOROSCOP 2019. Rac

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, intră în atenția astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viața ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidență, semn că lucrurile se desfășoară normal. În a doua jumătate a lui februarie și în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoști oameni noi care vor aduce un suflu nou în viața ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viața ta de cuplu, poate chiar niște pauze sau doar unele distanțări, semn că se cere reevaluată relația în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câțiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luați măsuri.

În al treilea trimestru al anului, în special din a doua jumătate a lui septembrie încolo, lucrurile încep să reintre ușor-ușor pe făgașul normal în cuplu, indiciu cum că treptat vă dați seama unde stați și ce ați putea face pentru a deschide un nou capitol în relația voastră. Provocări mai apar, dar începeți să vedeți luminița de la capătul tunelului.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, nu se arată o perioadă prea bună în raport cu persoana iubită și nici mult noroc în peisajul amoros al nativilor acestui semn care se află încă în căutarea marii iubiri. Nu trebuie să abandonați orice speranță, ci doar să nu vă puneți prea mari speranțe în intervenții benefice de la astre.

HOROSCOP 2019. Leu

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepție făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, declanșate cel mai probabil de faptul că există o breșă de comunicare între voi sau poate nu sunteți cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeți nimic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/țele născuți/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros și să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflați/te într-o relație de durată pot fi puși/se în situația de a-și recuceri partenerul.

În al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunități de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se miște. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt ușor de observat pentru admiratorii/oarele care îți dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoțional cu persoana iubită, semn că sunteți racordați la aceeași frecvență interioară și că vibrați la unison. Cu toate acestea, este de așteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuși sarea și piperul în cuplu uneori.

HOROSCOP 2019. Fecioară

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în martie, se poate să se întrezărească unele tensiuni între tine și persoana iubită, cu atât mai mult dacă sunteți deja de câțiva ani împreună. Este clar că ați ajuns să scârțâiți pe anumite planuri, iar dacă nu luați atitudine, e posibil ca aceste mici probleme să se transforme în ceva mult mai mare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn aflați/te încă în căutarea unei persoane potrivite să nu aibă parte de prea mult succes. Dacă ești într-o relație deja consacrată, s-ar putea să sesizezi instalarea unei răceli între tine și persoana iubită, indiciu cum că trebuie să reaprinzi flacăra.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar în special începând din septembrie, situația se mai schimbă pe plan amoros unde lucrurile încep să reintre în normalitate. Cu toate acestea, se prea poate să mai apară totuși motive de disordie între tine și cel drag, dar atâta timp cât comunicați, ele nu-și vor pune amprenta pe relația cu persoana iubită.

În al patrulea trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, semn că nu-ți va fi deloc greu să-ți faci prieteni noi, mai ales dacă ți-ai triat cercul de prieteni în iulie, sau să ajungi să ai mai multă trecere la admiratori/oare. În noiembrie, ești intuitiv/ă, comunicativ/ă și atragi prin acestea.

HOROSCOP 2019. Balanță

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie și martie, astrele vizitează sfera vieții tale sentimentale, dar nu par să aducă noutăți pe acest plan. S-ar părea că aveți parte de suficientă spontaneitate, comunicare și bună dispoziție în cuplu pentru a face față tuturor evenimentelor, fericite și mai puțin fericite, cu care vă cadorisește anul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să cam lase de dorit, fapt pentru care, dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea ca primăvara aceasta să nu fie una cu noroc pentru tine. Nu abandona însă pentru că este o situația temporară totuși.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie, reflectorul cosmic se îndreaptă în direcția vieții tale sociale. Din pricina statutului tău în ierarhia socială și/sau profesională, se prea poate să se nască unele conflicte cu anumiți membri din cercul tău de prieteni și să vă distanțați ușor unul de altul. Nu dispera totuși încă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, chiar înspre perioada sărbătorilor, Venus mai vizitează o dată casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai găsit pe nimeni în restul anului, s-ar putea totuși să nu-ți petreci Crăciunul singur/ă. Poate nu va fi vorba de mai mult decât ceva pe termen scurt, dar îți va aduce amintiri frumoase.

HOROSCOP 2019.  Scorpion

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te deruteze mult sectorul emoțional. Lucrurile par să meargă bine, fie că ești deja cu cineva de ceva timp, fie că ești în curs de a cuceri pe cineva, dar intuiția îți spune că nu ești tocmai pe calea cea bună. S-ar putea ca instinctul tău să nu greșească, deci stai cu ochii-n patru.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare nu sunt tocmai la înălțime, indiciu cum că n-ar fi o idee tocmai bună să te bazezi pe ele pentru a aborda un subiect sensibil cu persona iubită ori cu cel/a căruia încerci să-i câștigi inima. Este posibil să fii înțeles/asă greșit.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie începând, reînveți să vorbești pe limba celor de lângă tine, fapt pentru care în toamnă ar fi de dorit să discuți lucruri importante cu persoana de lângă tine sau cu cel/a cu care îți dai întâlniri în ultima vreme. Acum s-ar putea să vadă lucrurile ântocmai cum încerci să le redai.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, se clarifică ceața pe plan sentimental și poți vedea clar unde stai cu partenerul sau cu acea persoană pe care tot încerci să o cucerești. S-ar putea să observi că au unele defecte la care nu te-ai gândit, dar depinde numai de tine dacă poți trece peste ele.

HOROSCOP 2019.  Săgetător

În primul trimestru al anului, s-ar putea să ai parte de o atmosferă destul de dinamică pe plan sentimntal, suficient de înflăcărată încât să nu te lase să te plictisești, dar și de tensionată încât să riști să ajungi la unele certuri în anumite momente. Chiar dacă lucrurile stau așa, este totuși în puterea ta să eviți scenariile mai sumbre din urmă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, lucru destul de ușor de observat de admiratori/oare, dar și de persoana de lângă tine. Cu o astfel de atitudine vis-a-vis de tine însuți/ăți nu vei atrage niciodată persoana care ți se potrivește, mai ales dacă nu ai acum pe cineva.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele conflicte cu partenerul pe seama banilor pentru o excursie sau o deplasare în străinătate în interes financiar cu care cel drag nu este tocmai de acord. Oricare ar fi situația, cert este că iubitul/a va înțelege ce se întâmplă dacă ai răbdare să-i explici.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mai schimbări din punct de vedere social și sentimental. Se prea poate să se mențină tendințele lunilor din urmă, dar dacă intervii acolo unde este cazul, această perioadă de aparentă inerție ar putea conduce totuși la lucruri bune. Te bucuri de liber arbitru, deci caută să faci ceva totuși cu el.

HOROSCOP 2019.  Capricorn

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare nu sunt tocmai la înălțime, motiv pentru care n-ar fi tocmai recomandat ca, în martie, să abordezi subiecte de discuție sensibile cu persoana iubită sau să aduci în conversația cu persoana pe care încerci să o cucerești anumite lucruri care nu se prea discută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, nu se poate spune că ești în apele tale cu felul în care arăți, fapt care este ușor de observat pentru persoana iubită și dacă încă nu este cazul, de cel/a cu care îți dai întâlniri. Nu te aștepta ca admiratorii/oarele să stea la coadă la ușa ta dacă ai o astfel de atitudine față de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, s-ar putea ca relația dintre tine și persoana iubită să se desfășoare ceva mai complicat, cel mai probabil pentru că există unele discuții în contradictoriu sau chestiuni nevorbite care țin de finanțele pe care fie le-ați câștigat împreună, fie le dețineți în asociere unul cu celălalt. Puneți-le la punct.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în noiembrie mai ales, se prea poate să aibă loc unele schimbări în peisajul tău social, generate mai ales de faptul că s-ar putea ca unii oameni să plece, iar alții noi să vină. Încearcă să investești din timpul și atenția ta doar în acele relații care merită cu adevărat ce-i mai bun din ceea ce poți oferi tu personal.

HOROSCOP 2019.  Vărsător

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, nu se întrevede nicio noutate, nici pe plan sentimental, dar nici pe cel social, motiv pentru care dispui de liberul arbitru de a face orice îți dorești. Atâta timp cât orice decizie pe care o iei o faci în cunoștință de cauză și nu mânat/ă de instinctul de moment, nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, viața ta socială se poate schimba destul de mult. Dispar persoane pe care nuc redeai vreodată să le pierzi din viața ta, apar fețe noi cu care te înțelegi parcă din priviri, dar persistă totuși sentimentul că trebuie să faci o transformare de anvergură în cercul tău de prieteni.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate a partenerului ori a ta sau poate implicarea ta sau a parterenului în gospodărie să constituie un motiv de discordie între voi doi. Aceste obstacole vă vor aduce însă mai aproape unul de celălalt dacă vă deschideți și să faceți cunoscute vulnerabilitățile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări pe scena sentimenteală și cea socială, prilej numai bun să te folosești de perioada sărbătorilor ca un timp în care să cultivi relațiile de prietenie și cea sentimentală, începute acum ceva timp sau în decursul acestui an. Caută să te apropii mai mult de cei care merită.

HOROSCOP 2019.  Pești

HOROSCOP 2019. În primul trimestru al anului, nu se întrevăd schimbări prea mari, nici în bine, nici în rău, pe plan social și amoros. Lucrurile se mențin în starea lor de a a fi din ultima jumătate a lui 2018, indiciu cum că dispui de multă libertate de acțiune. Ține însă cont că asta presupune o mare responsabilitate din partea ta în prima parte a lui 2019.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturajul tău. Pot dispărea persoane care nu ai fi crezut că nu vor mai face parte din viața ta socială și apar oameni cu care te vei conecta încă de la primele cuvinte. Oricare ar fi situația, cert este că va fi bine în final.

În al treilea trimestru al anului, ai putea să te îndrăgostești de un/o coleg/ă de muncă. Nu c-ar fi ceva rău în asta, mai ales dacă serviciul nu taxează astfel de legături, dar s-ar putea să complice nițel lucrurile la locul de muncă. Poate că merg bine pe plan intim și privat, dar în ceea ce privește raporturile voastre la serviciu, poate fi dificil.

În al patrulea trimestru al lui 2019, are loc o schimbare destul de mare în sistemul tău de valori, principii și credințe, lucru destul de evident pentru persoana iubită, dar și pentru adirmatorii/oarele tale. Acest lucru te-ar putea face mai puțin abordabil/ă, cel puțin în noiembrie, dar este nevoie să ieși din acest con de umbră cât poți de rapid.

Citește horoscopul complet pe astrodex.ro

Mai multe articole despre:
horoscop 2019