MENIU

HOROSCOP. 2014 - anul universal al lui 7: multe divorţuri şi schimbări!

<p>HOROSCOP. 2014 - anul universal al lui 7: multe divorţuri şi schimbări!</p>

HOROSCOP. Din punct de vedere numerologic, 2014 = 2+0+1+4 = 7. Asadar, 2014 este anul universal al lui 7, un an cu un impact decisiv asupra evolutiei constiintei colective, dar si cu o puternica energie spirituala.

HOROSCOP. 2014 - Anul universal al lui 7

7 este unul dintre cele mai spirituale numere, un numar despre care se spune ca face legatura intre rai si pamant, fiind numarul creatiei si al relatiei dintre uman si Divinitate. 7 este numarul celui aflat in Cautare, al misticului, al celui care trebuie sa-si gaseasca propria cale si sa-si urmeze propriul adevar. Un simbol al unitatii, 7 aduce cu sine o nevoie aparte de a ne aduce mai aproape unul de celalalt. 7 mizeaza pe cuvinte cheie precum auto-analiza, concentrare, intelegerea unor adevaruri profunde ale vietii. La polul opus, aspectele negative ale acestui numar sunt reprezentate de:

-o sensibilitate sporita a elementului emotional

-sentimentul de singuratate si de oboseala

-inclinatia catre depresie si lipsa de speranta

-tendinta de revolta si rebeliune

- stare de neliniste

Pe de alta parte, numarul 7 este asociat in tarot cu doua carti si anume: Caleasca si Turnul Caleasca presupune gasirea unui anumit echilibru intre planul material si spiritual, dar si intre cel metal si emotional. Turnul in schimb este o carte ce face referire la evenimente neprevizibile, la nenorociri sau catastrofe subite ce au adesea drept consecinta intelepciunea, dar si o putere de intelegere superioara.

Citeşte articiolul integral pe Kudika.ro.
Mai multe articole despre:
horoscop 2014 despărţiri