MENIU

Cu ce zodie vei avea o relația în toamna 2017

Dragostea are multe căi necunoscute, iar în această toamnă zodiile vor experimenta din plin acest fenomen. Sosirea toamnei nu va aduce semnelor doar schimbări negative și despărțiri, ci și persoane noi, alături de care vor putea să aibă parte de cel mai frumos sfârșit de an.

Iată cu ce zodie vei avea o relație în toamna 2017!

Berbec - Balanță

Berbecul își va da seama că are nevoie de mai multă stabilitate, dar și de o persoană care să îi ofere echilibrul și afecțiunea necesare. Balanța, pe de altă parte, vrea un partener fidel, care să o facă să se simtă apreciată. Tocmai de aceea, cele două zodii au șanse mari să formeze un cuplu în această toamnă. Totuși, Berbecul și Balanța nu vor reuși să se înțeleagă decât atunci când vor pune relația lor pe primul loc și vor ignora părerile celor din jur.

Taur – Vărsător

Taurul este un semn muncitor și fidel, care are nevoie de o persoană care să îl ajute să iasă din anonimat și care să îi arate cele mai frumoase aspecte ale vieții. Împreună cu Vărsătorul va trăi viața la intensitate maximă și va învăța că există lucruri mai importante decât munca și cariera. Vărsătorul apreciază stabilitatea Taurului, dar și tăria acestuia de caracter. Deși este recunoscut ca o fire rebelă, alături de Taur se poate schimba complet, începând cu această toamnă.

Gemeni – Scorpion

În cazul zodiei Gemeni, ultimele experiențe neplăcute l-au învățat să aprecieze mai mult sinceritatea și loialitatea într-o relație. Întâlnirea cu Scorpionul nu va fi una ca în filme, în care cei doi se îndrăgostesc la prima vedere. Relația dintre acești doi nativi va începe în această toamnă, însă va necesita mult mai mult timp pentru a se consolida.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodie toamnă